سلام امید جان.بازم سلام
خوشحال شدم دیدم روش کار کردی و کیفیت کار رو بالا بردی،به نظر من سمت راستی بهتره،اون دوتا تصویر که اسکله دارن،اسکله زیاد جالب از آب در نیومده،ولی اگه با اسکله مد نظرته خوب باید بگم که اسکله با محیط مچ نیست بیشتر روش کار کن....در ضمن قطر اون پایه هاشو کم کن زیاد طبیعی نمیزنه....
شاد و پیروز باشی
سلامروح الله من دومي رو بيشتر ميپسندم، يعني همون وسطي، چون كاملتره، ولي يكم رنگ علفزار توش بهم ريخته
مي دوني چي مي گم؟ تو اولي به نظر رنگ ها واقعي تر ميان، اگه اون اسكله چوبي رو بدون تغيير رنگ به اولي اضافه كني جالب تر ميشه
آبش رو دارم تلاش میکنم برای انیمیشن آماده کنمبه نظر منم راستیه بهتر شده، مخصوصا انعکاس اون علف ملفا رو آب
سلام آقا. شما خوبی. آره رنگ آمیزیش که میخواستم اینطوری باشه.سلام روح الله جان . چطوری ؟ خوبی برادر ؟:D
این از این کار قبلیت خیلی قشنگ تر شده اما یه طوری رندر شده فکر می کنی عمدا اومدی تو یه سبکی کار کنی . نمی دونم شاید اصلا قصدت همین بوده .
فقط آبش یکم مشکل داره ...
می بینی تور خدا هر وقت بیام یه جا نظر بدم ایرادای بنی اسرائیلی میگیرم . منو فرخ آخرشیم دیگه
موفق باشی روح الله
ممنون. موافقم. باشه، یک فکری به حالش میکنمسمت راستی خیلی بهتره شده البته رو اسکله بیشتر کار کن چون جالبناک تر میشه اگه باشه
ممنون،رفلکت داره، ولی چون داره بارون میاد، خیلی میزان بالا وو پایین رفتگی در آب زیاده، در نتیجه رفلک منطقه ای کمتره. به پله هم گیر نده دیگه! با فتوشاپ 2 تا صحنه رو تلفیق کردم، زیاد خوب نشد.سلام روح االه ...
نیگا نمی دونم شاید مسکل از کیفیت عکس باشه . آب باید خیلی بیشتر از این حرفا رفلکت داشته باشه ... مثلا جایی که اسکله رو آبه رو نگا ... خیلی زود محو میشه ... یه سایه است نه رفلکت ...
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم چون خودم هم نفهمیدم
موفق باشی دوست جان وووووو کار
سمبولی بلیکم روحی خان:دی
خوبی؟
کم پیدایی
به نظر من سمت راستی از همه بهتره
اون پلی یا هرچی که بهش میگن به نظر من صحنه رو از حالت طبیعیش در آورده
4کرم
فقط خوبی این کار این بود که یک چیزی کشف کردم که خیلی توپه
راستی یک تکنیکی هم توش کشف کردم که انشاءالله بعدا میگم