هور <-<-<رندر جدید>->->

roohollah

Banned
این رو که قبلا گزاشته بودم، یک مقدار روش کار کردم، ببینید چطور شده.
همون وو وفتوشاپ.
لطفا بگید کدومش بهتر شده
سمت راستی.
وسطی.
سمت چپی.

پیوست ها

• 2226-m.jpg
    2226-m.jpg
    99 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • 2226-2.jpg
    2226-2.jpg
    98.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • 2226-3.jpg
    2226-3.jpg
    92.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28

DIMO

Active Member
بازم سلام
خوشحال شدم دیدم روش کار کردی و کیفیت کار رو بالا بردی،به نظر من سمت راستی بهتره،اون دوتا تصویر که اسکله دارن،اسکله زیاد جالب از آب در نیومده،ولی اگه با اسکله مد نظرته خوب باید بگم که اسکله با محیط مچ نیست بیشتر روش کار کن....در ضمن قطر اون پایه هاشو کم کن زیاد طبیعی نمیزنه....

شاد و پیروز باشی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
روح الله من دومي رو بيشتر ميپسندم، يعني همون وسطي، چون كاملتره، ولي يكم رنگ علفزار توش بهم ريخته
مي دوني چي مي گم؟ تو اولي به نظر رنگ ها واقعي تر ميان، اگه اون اسكله چوبي رو بدون تغيير رنگ به اولي اضافه كني جالب تر ميشه

AVGHH

Member
سلام
به نظر منم راستیه بهتر شده، مخصوصا انعکاس اون علف ملفا رو آب

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام روح الله جان . چطوری ؟ خوبی برادر ؟::wink:D
این از این کار قبلیت خیلی قشنگ تر شده اما یه طوری رندر شده فکر می کنی عمدا اومدی تو یه سبکی کار کنی . نمی دونم شاید اصلا قصدت همین بوده . :D
فقط آبش یکم مشکل داره ...

می بینی تور خدا هر وقت بیام یه جا نظر بدم ایرادای بنی اسرائیلی میگیرم . منو فرخ آخرشیم دیگه :wink:
موفق باشی روح الله

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سمت راستی خیلی بهتره شده البته رو اسکله بیشتر کار کن چون جالبناک تر میشه اگه باشه

roohollah

Banned
بازم سلام
خوشحال شدم دیدم روش کار کردی و کیفیت کار رو بالا بردی،به نظر من سمت راستی بهتره،اون دوتا تصویر که اسکله دارن،اسکله زیاد جالب از آب در نیومده،ولی اگه با اسکله مد نظرته خوب باید بگم که اسکله با محیط مچ نیست بیشتر روش کار کن....در ضمن قطر اون پایه هاشو کم کن زیاد طبیعی نمیزنه....

شاد و پیروز باشی
سلام امید جان.:)
ممنون.:D
آره، ولی فعلا دارم تلاش میکنم کیفیت کلی کاررو بالا ببرم.(بیشتر روی اصل ساخت فضا و القاء حس منظورمه):cool:
روح الله من دومي رو بيشتر ميپسندم، يعني همون وسطي، چون كاملتره، ولي يكم رنگ علفزار توش بهم ريخته
مي دوني چي مي گم؟ تو اولي به نظر رنگ ها واقعي تر ميان، اگه اون اسكله چوبي رو بدون تغيير رنگ به اولي اضافه كني جالب تر ميشه
سلام:)
آره، دستی اینطوریش کردم:-?
راستی یک تکنیکی هم توش کشف کردم که انشاءالله بعدا میگم:oops:
به نظر منم راستیه بهتر شده، مخصوصا انعکاس اون علف ملفا رو آب
آبش رو دارم تلاش میکنم برای انیمیشن آماده کنم:cool:
سلام روح الله جان . چطوری ؟ خوبی برادر ؟::wink:D
این از این کار قبلیت خیلی قشنگ تر شده اما یه طوری رندر شده فکر می کنی عمدا اومدی تو یه سبکی کار کنی . نمی دونم شاید اصلا قصدت همین بوده . :D
فقط آبش یکم مشکل داره ...

می بینی تور خدا هر وقت بیام یه جا نظر بدم ایرادای بنی اسرائیلی میگیرم . منو فرخ آخرشیم دیگه :wink:
موفق باشی روح الله
سلام آقا. شما خوبی. آره رنگ آمیزیش که میخواستم اینطوری باشه.:cool:
آبش چه مشکلی داره؟؟:shock:
سمت راستی خیلی بهتره شده البته رو اسکله بیشتر کار کن چون جالبناک تر میشه اگه باشه
ممنون. موافقم. باشه، یک فکری به حالش میکنم:wink:
-
ممنون بابت نظراتتون بچه ها:cool:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام روح االه ...
نیگا نمی دونم شاید مسکل از کیفیت عکس باشه . آب باید خیلی بیشتر از این حرفا رفلکت داشته باشه ... مثلا جایی که اسکله رو آبه رو نگا ... خیلی زود محو میشه ... یه سایه است نه رفلکت ...
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم چون خودم هم نفهمیدم :wink:

موفق باشی دوست جان وووووو کار

amin2001

Active Member
سمبولی بلیکم روحی خان:دی
خوبی؟

کم پیدایی

به نظر من سمت راستی از همه بهتره
اون پلی یا هرچی که بهش میگن به نظر من صحنه رو از حالت طبیعیش در آورده

4کرم

roohollah

Banned
سلام روح االه ...
نیگا نمی دونم شاید مسکل از کیفیت عکس باشه . آب باید خیلی بیشتر از این حرفا رفلکت داشته باشه ... مثلا جایی که اسکله رو آبه رو نگا ... خیلی زود محو میشه ... یه سایه است نه رفلکت ...
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم چون خودم هم نفهمیدم :wink:

موفق باشی دوست جان وووووو کار
ممنون،رفلکت داره، ولی چون داره بارون میاد، خیلی میزان بالا وو پایین رفتگی در آب زیاده، در نتیجه رفلک منطقه ای کمتره. به پله هم گیر نده دیگه! با فتوشاپ 2 تا صحنه رو تلفیق کردم، زیاد خوب نشد.
سمبولی بلیکم روحی خان:دی
خوبی؟

کم پیدایی

به نظر من سمت راستی از همه بهتره
اون پلی یا هرچی که بهش میگن به نظر من صحنه رو از حالت طبیعیش در آورده

4کرم

من کمیپدام؟ فوش بدم بهت:snap:
چرا نیستی، همش میام یاهو، انگار آب شده رفته تو زمین!:snap:
حالا ناراحت نشو،:there:سلام خوب:)

خوب، فقط خوبی این کار این بود که یک چیزی کشف کردم که خیلی توپه...:oops:

DIMO

Active Member
روح الله یکم راجع به وو توضیح میدی چقدر مدل آماده دارودرخت داره این نیزارها هم به صورت آمادس یانه محیطش چطوریه؟؟؟

فقط خوبی این کار این بود که یک چیزی کشف کردم که خیلی توپه
راستی یک تکنیکی هم توش کشف کردم که انشاءالله بعدا میگم

منتظزیم ها......:d

شاد و پیروز باشی

@l!rez@

Member
اگر اجازه هست در جمع استادان ماهم نظری بدیم...من فکر کنم اگه روی رفلکس اسکله که روی آب می افته بیشتر کار کنین بهتر شه...اخه می دونین یه جوریه انگار اسکله رو آب سواره...:)

Farrokh

Active Member
سلام

چه عجبی اسمش بدک نیست :D

خوبی داداش؟

کارت خیلی قشنگ شده
با اسکله جالب تره
فقط سایز اسکله هه و ارتفاعش خیلی زیاده

توی آب هم بازتاب مناسبی نداره

موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا