هودینی و مایا؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

rainbmaya

Active Member
دوستان کسانی که تجربه کار تو هودینی دارن بیان کنن. میزان سختی و یادگیری آن برای یه مایا کار که پروژه هاشو با مایا میبسته چقدره. ریگ کردن توش آسونه. رندرش سریعتر از مایاست؟ داینامیکو توش راحت میشه رندر کرد؟ یه کار با کیفیت خوب که تو مایا یک ماهه بسته میشه با انواع و اقسام افکت و نور پردازی تو هودینی چقدر زمان میخواد؟ اینو کلی گفتم. همه چیزو برابر حساب کنید. اینهایی که گفتم تو سافت ایمیج چه جوره؟!

m2_farzan

Active Member
مایا چه کمبودی داره که میخوای وقت صرف کنی بری طرف هودینی؟

اول باید جواب این سوالو پیدا کنی بعد با توجه به اون مقایسه کنی.

maxscript

Well-Known Member
دوست من من حدوده 6 ماه دارم کاملا با هودینی کار می کنم اما من برای ریگ و انیمیت از هودینی استفاده نمی کنم چون توی این مبحث مایا رو ترجیح می دم در حالی که با ریگ هودینی کار کردم دارم اینو به شما می گم یعنی تجربه دارم اگر کیفیت و سرعت رو یکجا می خواهید مایا برای ریگ و انیمیت بهتره . من برای جلوه های ویژه سراغ هودینی رفتم چون مایا جوابگو کاری های که می خواستم بسازم نبود و به مشکلات بدی برخورد کردم اما حالا دارم با هودینی به نتیجه خوبی می رسم اما بگم برای یادگیری هودینی باید زیاد وقت صرف کنید و چون الگوریتم کاری هودینی با برنامه های اتودسک کاملا متفاوته از لحاض سرعت شبیه سازی باید بگم چیزی که خودم کار کردم اونم شبیه سازی Flip flap هست که برای شبیه سازی سیلات استفاده میشه و سرعت اون خیلی بیشتر از شبیه سازی های مشابه هست شما وقتی با این سیستم کار می کنید دیگه به برنامه های جانبی مثل ریل فلو احتیاج نخواهید داشت درباره سافت امیج هم اطلاعاتی ندارم

یا علی

ssdsajad

Active Member
هودینی سرعتش گریه است
من با ترکیب مایا و nukeو real flow و After effect میتونم تمام اون چیزیکه به مغزم برسه رو بسازم
اما یهحسی بهم میگه هودینی شاید کیفیتش بهتر باشه که اینقدر سرعت رندرش کمه
البته نسبت به سیستم کامپیوتر ضعیف خودم میگما

mostafabibin2

Well-Known Member
قدرت هودینی در آلگوریتم مدرنش هست. دیگه دنیا و زمان جای عوض کردن نرم افزار رو به شما نمیده، بلکه باید تکمیل کنید. من که تو مایا از fluid راضی هستم. خدا پدر مادر بر و بچ soup رو نگه داره که یه pال مشتی دادن به فلوید مایا. fracture fx هم که اگه بیاn سیستم تخریب مایا از هودینی هم بهتر می شه قطعا. رندرینگ هم که همه مایا و مکس رو میشناسن. ریگ و انیمیشن هم که مایا قوی هست. مدلینگ هم مایا خوبه. و مجموعا باید دنبال این علت گشت که چرا مایا قوی هست! در ضمن بدون MEL و یا پیتون مایا کارایی نداره. بدون چند نرم افزار تکمیلی که نام بردم مایا ضعف داره شدید. و البته بچه های XSI هم که دارن مایا رو آپدیت می کنن با بخش جدیدی به نام:

MAYA FX

maxscript

Well-Known Member
میشه بگید دقیقا این تنظیمات جوریه و کجاست؟

شما اول باید Mantra رو خوب بشناسی و ببینی چه خروجی می خوای و بعد از این که نود Mantra رو ساختی داخل تنظیماتش کلی ارگومان هست می تونی تنظیماتی که به صورت پیش فرض قرار داده که اصلا به کارتون نمی یاد و باعث کندی سرعت رندرتون میشه را تغییر بدید

mostafabibin2

Well-Known Member
ببخشید اشتباه تایپی شده. بچه های تیم soup اومدن و یک fluid وحشتناک جالب رو برای مایا اضافه کردن. این آپدیت دقیقا نتایجی رو میده که شما با fumefx مکس می گیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا