هواگيري و نويزگيري از صدا در پريمير

sibesabz14

Member
سلام ----------------------

چجوري ميشه تو پريمير از صداها هواگيري و نويز گيري كرد ؟ افكتي براي اين كار هست ؟

(توي Audition قسمتي به اسم Hiss Reduction و Noise Reduction براي اين كار وجود داره اما تو پريمير رو نميدونم چيكار كنم)

با تشكر -------------------- :rose:

دوست عزيز , نه در حد حرفه اي

ولي با Cool Edit زياد كار كرده ام اين ابزار رو داره ,

Adobe Premiere ابزارهاي واقعا قوي داره واسه صدا

مشكلت رو واضحتر و دقيقتر عنوان كن تا راهنمايي كنم

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

خب از اون جایی که شرکت Adobe نرم افزار Audition رو تولید کرده، نیازی نبود که همون امکانات رو به پریمیر اضافه کنه.
اگه پریمیر و آئودیشن رو با هم و کنار هم نصب کنی، می تونی از هر دوش استفاده کنی.
توی پریمیر روی صدایی که می خوای ویرایش بشه کلیک راست کن و گزینهء Edit in Audition رو بزن.
به سادگی، صدا از پریمیر وارد آئودیشن می شه و بعد از ویرایش و دخیره کردن، دوباره خود به خود وارد پریمیر می شه.
اگه امتحان کنی اصلاً باورت نمی شه به این سادگیه.

التماس دعا
یا علی

sibesabz14

Member
يكي دو سوال تكميلي

با سلام مجدد و تشكر فراوان

بنده نويز و هواگيري در Audition رو تا حدي كار كردم . اما ميخواستم ببينم كه توي پريمير هم همچين چيزي هست يا نه . اما نميدونستم كه از خود پريمير ميشه فايل رو كشوند به Auditon و فايل تغيير داده شده رو برگردوند به پريمير . ممنون از راهنماييتون

اما يه سوالي چند وقت پيش توي انجمن صدا زده بودم كه البته هنوز كسي جوابي نداده بهش . ميخواستم ببينم آيا شما راهي براش سراغ داريد ؟

خيلي ممنون ميشم اگه كمك كنيد

:rose:

----------------------------------------------

1_ چه راه حلهايي براي اصلاح كردن ديستورت صدا وجود داره ؟

2 _ ريورب و يا اكوي صدا رو چطور ميشه حذف كرد ؟

----------------------------------------------

:razz:​

.

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

خواهش می کنم داداش.
عرض کردم که ... نیازی نبود پریمیر رو واسه ویرایش صدا تجهیز کنن.

1- دیستورت رو به هیچ عنوان نمی شه حذف کرد؛ چون صدا واقعاً خراب شده ... کامپیوتر نمی تونه جادوگری کنه!
2- Delay یا Echo یا Reverb رو می دونم می شه با آئودیشن حذف کرد ... ولی راستش دقیقاً نمی دونم چه جوری.
از رفقا می پرسم و اگه جوابشو گیر آوردم می نویسم.

التماس دعا
یا علی

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

خواهش می کنم داداش.
عرض کردم که ... نیازی نبود پریمیر رو واسه ویرایش صدا تجهیز کنن.

1- دیستورت رو به هیچ عنوان نمی شه حذف کرد؛ چون صدا واقعاً خراب شده ... کامپیوتر نمی تونه جادوگری کنه!
2- Delay یا Echo یا Reverb رو می دونم می شه با آئودیشن حذف کرد ... ولی راستش دقیقاً نمی دونم چه جوری.
از رفقا می پرسم و اگه جوابشو گیر آوردم می نویسم.

التماس دعا
یا علی

polaris2005

New Member
با سلام و احترام

دوست عزیز اگر ترجیح میدهید اصلاحات صوتی را از روی تایم لاین انجام دهید خوشبختانه پریمیر نرم افزارهای مبتنی بر VST را در خود بکار میگیرد و از تمام قابلیت های آنها بهره میگیرد.

در زمینه جدا سازی اصوات مطلوب از نا مطلوب یا حذف نویز یکی از بهترین ها را به شما معرفی میکنم:
BIAS SoundSoap http://www.bias-inc.com

لطفا فایل راهنمای آنرا بدقت مطالعه کنید. با چند ساعت تمرین بر آن مسلط خواهید شد و از توان بالای این ابزار شگفت زده خواهید شد.
و یک توصیه برای حصول بهترین نتیجه: لطفا ترک صوتی خود را بدقت گوش کنید و هرجا فرکانس نویز عوض شد یک برش بزنید و روی هر قطعه از ابزار فوق با تنظیمات خاص آن قطعه استفاده کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا