هنگ کردن سایت وردپرسی

سلام
من رو هاستم که لینوکس هست و فقط 50 مگ فضا داره سیستم ورد پرس نصب کردم..
همه چی خوب بود، سرعت لود صفحه خوب بود.. مشغول کار روی پوسته سایت و .. بودم، که الان چند ساعتی میشه آدرس سایت رو که وارد میکنم هنگ میکنه. توی سیستم مدیریت ورد پرس هم که میرم بعد از چند لحظه کار کردن هنگ میکنه، و بعدش کلا هیچ سایتی رو بالا نمیاره سیستمم! در حالی که اینترنتم وصله و اتصالش درسته! اما به محض اینکه آدرس سایتمو وارد میکنم، یا وقتی میرم توی سیستم ورد پرس، نه سایت خودم بالا میاد نه سایتای دیگه!
و جالبه که یه نگاهی به cpu سیستمم انداختم و متوجه شدم زمانی که سایت هنگ میکنه، فعالیت cpu میره بالای 70%. و پایین هم نمیاد، تا اینکه سیستمو ریستارت کنم و دوباره بیام تو سایت. ولی دوباره همون مشکل پیش میاد.
حجم هاستی که گرفتم 50 مگابایته، ممکنه که این مشکل به خاطر این باشه که فضا کمه؟ چون چند پوسته ورد پرس که روش نصب کردم حدود 30 مگ پر شده! ولی اوائل کلی پوسته نصب کرده بودم که حتی فضا پر شده بود، اما سایت گیر نمیکرد. اما الان نمیدونم چش شده.
قبلا یه جایی خونده بودم سیستمهایی مثل وردپرس از منابع سیستم به شدت استفاده میکنن
خواهش میکنم راهنمایی کنین. این مشکل به خاطر چیه؟
با تشکر

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوست عزیز..سیستم هایی مثل ورد پرس مشکل رو در سمت سرور دارن و از منابع سرور ممکن هست به صورت غیر بهینه استفاده کنن و به استفاده از کامپیوتر دریافت کننده کاری ندارن...این مشکل احتمالی که من میدم ممکنه در اثر ویروسی بودن هاستتون باشه..اما هیچ نظر قطعی و دقیق تری نمیتونم بدم..
البته باید بگم در ورزن های قدیمی تر یک مشکل بود که جاوا اسکریپت باعث هنگ آنی میتونست بشه که باز هم با یک end task ساده مشکل حل میشد..که البته به طور کامل در مرورگرهایی مثل کروم و... حل شده این مشکل..
برای پاسخ دقیق تر توضیح بیشتر و یا آدرس سایت رو بدین..
موفق باشید..

جدیدترین ارسال ها

بالا