همکار خانم نیازمندیم

longhorn

Member
سلام

از خانم های محترم دارای تخصص ها زیر جهت همکاری در یک مرکز فرهنگی دعوت به عمل می آید .

- تسلط به Photoshop در حد خوب ( نه فوق حرفه ای و نه در حد خواندن و نوشتن )

- آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی از قبیل CorelDRAW , Adobe Illustrator , . . .

- آشنایی با واژه پرداز Word

- ترجیحاً آشنا به امور چاپ

از دارندگان شرایط ذکر شده تقاضا میشود که سطح توانایی های خود و حقوق پیشنهادیشان را برای بنده ارسال نمایند .

باید اشاره کنم که این مرکز در تهران ( محدوده مرکز شهر ) قرار دارد .
برای تماس از قسمت پیام خصوصی همین فروم و یا ID یاهو بنده استفاده نمایید .

Parham

Well-Known Member
کسی‌ بود جواب میداد دوست عزیز ... نیازی نیست تاپیک را بی‌ دلیل بیاری بالا

majid2x

Active Member
تو انجمن ها زیاد خانم پیدا نمیشه !
اینجا فقط 2-3 تا باشه ( احتمالاً )
40.gif

یا تاپیکتو ندیدن !
172.gif

یا کار نمی خوان !
38.gif

یا با این برنامه ها اشنایی ندارن ( فکر نکنم
251.gif
)

wayiran

New Member
درسته... تو انجمن ها ... اون هم انجمن هاي برنامه نويسي(مثل برنامه نويس) و يا گرافيكي و ... (مثل اينجا) خانم خيلي خيلي كم پيدا ميشه...
دليلش مشخص نيست!

longhorn

Member
شما هایی که هستید آشنایی , فامیلی , کسی رو سراغ ندارید کار بخواد ؟ ( با این شرایط )
کجا بزنم خانمها ببینند ؟

Sunboy454

Active Member
راستی ، این جمله :
بعدن جوون ها میگن کار نیست !!!
این هم کار پس چرا کسی نیست؟
شامل آقایون هم میشه ؛

- فعالیتهای ذکر شده ، لزومی به نوع جیست فرد فکر نمیکنم داشته باشه ؛ مهمتر اینه که دنبال کسی باشی که کارش رو بلده ؛

YTERROR

Active Member
فعالیتهای ذکر شده ، لزومی به نوع جیست فرد فکر نمیکنم داشته باشه ؛ مهمتر اینه که دنبال کسی باشی که کارش رو بلده ؛

اینجا ایرانه

آقا به نظر من یک حقو.ق پایه بزار تا بهت معرفی کنم این چیزایی که شما م یخوایی فکر کنم حدودا حقوقشم باید بین 150 تا 200 باشه تویی تهران البته 6 ساعت کاری

اون چون خانوما حقوقشون کمتر از آقابونه و بیتشر تویی این اماکتن بعنوان منشی می خرن و کلاس کار بالا تره استخدام میشن

حقوق بگو تا من یکی معرفی کنم

longhorn

Member
yterror گفت:
آقا به نظر من یک حقو.ق پایه بزار تا بهت معرفی کنم این چیزایی که شما م یخوایی فکر کنم حدودا حقوقشم باید بین 150 تا 200 باشه تویی تهران البته 6 ساعت کاری

آقا حقوق تو همین حدوده و بستگی به تخصص فرد داره .
این هم که میگم خانم چون به علت پایه حقوق پایین خانمها نیست . برای محیط کاری که ایشون میخواد کار کنه .

cib414

New Member
اگه مایل هستین شماره تماس بزارید تا در ارسرع وقت با شما تماس بگیرم .

Lonely

New Member
دوستان آف تاپیک من رو ببخشید :) . دیگه تکرار نمیشه ولی فکر کنم یک کم این تاپیک توهین آمیز بود . نه ؟

واقعا که چقدر روشنفکر این دور و بر هست و ما خبر نداریم :)

تو انجمن ها زیاد خانم پیدا نمیشه !

اون هم انجمن هاي برنامه نويسي(مثل برنامه نويس) و يا گرافيكي و ... (مثل اينجا) خانم خيلي خيلي كم پيدا ميشه

بابا خیلی جالبه ها . طبق کدوم آمار اینو میگید .

حدودا حقوقشم باید بین 150 تا 200 باشه تویی تهران البته 6 ساعت کاری

اون چون خانوما حقوقشون کمتر از آقابونه و بیتشر تویی این اماکتن بعنوان منشی می خرن و کلاس کار بالا تره استخدام میشن

این دیگه آخرش بود .

YTERROR

Active Member
این دیگه آخرش بود .

میشه بگید کجاش آخش بود ؟ غیر از اینه مگه ؟ تا جایی که من دیدم اگه ایشون یک فرد با شرایط فوق رو لازم داشت می تونست جنسیت مشخص نکنه

اگه هم من اشتابه می کنم یک شرکت خصوصی منشیش خانومه یا آقا جایی که ما کار می کنیم به این شکله و اولشم گفتم ایران زندگی می کنیم

پایه حصوصی تا جایی که من می دونم برای مرداشم برای شروع کار بین 150 تومان تا 200 تومان البته با کلی منت و .....

Lonely

New Member
بیشتر منظورم این قسمت بود :

خانوما حقوقشون کمتر از آقابونه

مساله انقدر مهم نیست ولی این تفکر از شما بعیده : )
منظور بدی ندارم . شما طرفدار آزادی هستید و حتما عدالت و برابری هم جزو آزادی هست دیگه .
به هر حال فقط خواستم بگم : )
موفق باشید.

YTERROR

Active Member
خانوما حقوقشون کمتر از آقابونه

منم چیزی رو از روی فکر خودم نگفتم چیزی که هست در ایران رو گفتم بله کمتر از آقایون و اگه وقتی یک رو بیمه می کنن و تحت نظر بیمه تامین اجتماعی می خوان حقوق بدن زیر 150 تومان نمیشه و حقوق خانومها کمتر

دلیلشم این نیست که مردا فلان قدر بیشتر کار می کنند دلیلش اینه که یک مرد باید کل هزینه یک خانواده رو بپردازه ولی یک زن نه همونطور که ارث پسر و دختر خدا تفاوت گزاشته

نمی دونم شما دختر هستید یا ..... ولی معمولا تویی ایران کافیه به یکی بگی فلان پسر از دختر این چیزش بیشتره دیگه طرف مقابل میشه قدیمی و یا بقول شما
ولی این تفکر از شما بعیده

ولی هیچ کس نگفت بازده کمتری داره که میشه گفت الحق از هر 10 تا زن 2 تاشون یا 3 تاشون از یک مرد بیشتر بازده کاری دارند البته بستگی به کارش داره

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا