noorabas
Active Member
سلام بر دوستان گرافیکی!
جونم براتون بگه که قراره یه نرم افزار راجع به روحانی شهید مفقود الاثر مصطفی ردانی پور درست کنم .
لذا از دوستان علاقه مند شهدا دعوت می کنم با بنده همکاری کنند.
دوستانی که مایلند در این راه منو کمک کنند با طراحی صفحات نرم افزار اعلام آمادگی کنند لطفاً.
عزیزان برای شروع ، صفحه خوش آمد گویی نرم افزار با این مشخصات رو طراحی کنند .
1.عکس شهید (سرچ کنید در گوگل پیدا می کنید!)
2. طراحی روحانی و معنوی صفحه نخست که صفحات دیگر هم تابع آن باشند.
3.درج دکمه زیبا جهت ورود . این دکمه باید به دو رنگ و با لایه باز -علاوه بر درج در صفحه اول -طراحی شود.
4.درج یک جمله از شهید در صفحه
5.درج نام شهید
6.درج نام پیشنهادی برای نرم افزار با توجه به :روحانی بودن ، مفقود الاثر بودن ، فرمانده بودن ، شهید شاخص قشر طلاب بودن شهید
ان شاء الله ما بقی طراحی رو در دفعات آتی به نظر مبارک خواهم رسوند
ان شاء الله از هزینه شخصی به دوستی که بهترین طراحی رو انجام بده هدیه ای ناقابل تقدیم خواهد شد + برای تمامی دوستان همکار بعد از ساخت نرم افزار ، یک نسخه ارسال خواهد شد به شرطی که آدرسشون رو برای اینجانب به شکل خصوصی ارسال بفرمایند.
ممنون
الحقیر شیخی
جونم براتون بگه که قراره یه نرم افزار راجع به روحانی شهید مفقود الاثر مصطفی ردانی پور درست کنم .
لذا از دوستان علاقه مند شهدا دعوت می کنم با بنده همکاری کنند.
دوستانی که مایلند در این راه منو کمک کنند با طراحی صفحات نرم افزار اعلام آمادگی کنند لطفاً.
عزیزان برای شروع ، صفحه خوش آمد گویی نرم افزار با این مشخصات رو طراحی کنند .
1.عکس شهید (سرچ کنید در گوگل پیدا می کنید!)
2. طراحی روحانی و معنوی صفحه نخست که صفحات دیگر هم تابع آن باشند.
3.درج دکمه زیبا جهت ورود . این دکمه باید به دو رنگ و با لایه باز -علاوه بر درج در صفحه اول -طراحی شود.
4.درج یک جمله از شهید در صفحه
5.درج نام شهید
6.درج نام پیشنهادی برای نرم افزار با توجه به :روحانی بودن ، مفقود الاثر بودن ، فرمانده بودن ، شهید شاخص قشر طلاب بودن شهید
ان شاء الله ما بقی طراحی رو در دفعات آتی به نظر مبارک خواهم رسوند
ان شاء الله از هزینه شخصی به دوستی که بهترین طراحی رو انجام بده هدیه ای ناقابل تقدیم خواهد شد + برای تمامی دوستان همکار بعد از ساخت نرم افزار ، یک نسخه ارسال خواهد شد به شرطی که آدرسشون رو برای اینجانب به شکل خصوصی ارسال بفرمایند.
ممنون
الحقیر شیخی
آخرین ویرایش: