همچین چیزی داریم؟

hollow

Member
سلام بر دوستان عزیز
ببخشید بابت تیتر نا مفهوم ... چیز دیگه ای به ذهنم نرسید ...

من از خونه رفیقم که یه طبقه با ما فاصله داره یه کابل کشیدم از اینترنت استفاده می کنم ... مودمش وایرلس هم هست ولی تا طبقه ما آنتن نمی ده ...

حالا من می خوام بدونم چیزی هست که من کابل این اینترنت رو بکنم توش اون به صورت وایرلس پخشش بکنه؟

یعنی چیزی هست که از یه مودم یه کابل بکنیم توش اون اونو به صورت وایرلس پخش کنه؟

ممنون

jeyson

Active Member
بله
wireless lan hub
این هاب یا سوویچ برای شبکه کردن کامپیوتر ها به صورت وای فای عمل می کنه!
اما می تونید با اتصال بک کابل Ehternet و تنظیم آی پی ها ، نت هم به اشتراک بذارید به صورت وایرلس!

این عکس :
41FbxSqEnXL._SY300_.jpg

hollow

Member
ممنون دوست عزیز
فقط اینا چنده؟ چونده؟ :دی از کجا باس بگیرم ... برم بگم وایرلس لن هاب می خوام ؟ می دونن چیه ؟ مارک و برند معروف و خوب داره؟
اکسس پوینت چیه ؟ درباره اونم توضیح می دید
ممنون

jeyson

Active Member
دوست عزیز ، این یه هابه! برای شبکه کردن کامپیوتر ها به صورت وایرلس!
اما اگر یکم تجربه در شبکه داشته باشین ، میدونین که با اتصال مودم اصلی به شبکه و تنظیم آی پی اون در سیستم ، اینترنت به صورت شبکه در سیستم های تنظیم شده پخش میشه
دقیقا مثل کافی نت ها که یه کابل وصل می کنن به هاب ( سوییچ ) و تنظیم آی پی می کنن و اینترنت در تمامی دستگاه ها به اشتراک گذاشته می شه
اما فرقش اینه ، اونا دوباره با سیم سیستم ها رو شبکه می کنن ، اما این نوع هاب ها به صورت وایرلس عمل میکنن.
قیمتش رو نمی دونم اما از اونجایی که هاب 8 اسلاته نزدیک 100 تومن بود ( قیمت 3 ماه پیش ) این باید نزدیک 300 تومن باشه

اکسس پوینت یا هات اسپات ، به نوعی از دسترسی می گن که جدید کاربرد پیدا کرده مخصوصا در گوشی های اسمارت فون جدید.
اینگونه عمل می کنن که شما گوشی ( یا دستگاه هات اسپات ) رو به هر طریقی به اینترنت وصل می کنید و گوشی یا هات اسپات ، این شبکه رو از طریق وای فایش یا بلوتوث یا nfc به اشتراک میذاره.
موفق باشید.

jeyson

Active Member
یادم رفت بگم هات اسپات کاربرد اصلیش اینه.
فرض کنید در یه خونه هستین که اینترنت وای فای فقط تو یکی از اتاقاش خط میده و به بقیه اتاق ها نمیرسه
اما کامپیوتر شما در یه اتاق دیگس.
گوشی رو در اون اتاق که آنتن میده به وای فای وصل می کنید و از طریق هات اسپات یا اکسس پوینتی که شما گفتی ، با بلوتوث یا وای فای خط آنتن رو گسترش میدین و تا اتاق اونوری هم می کشونین
به عبارتی مثل یه آنتن تقویت کننده عمل می کنه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا