همه کارهای من در غیبت صغری :)| ناکووت

hosienmax100

3D Artist
منم 12 ، البته 12 مشمول می شم چون تا شهریور بچه محصل بودیم! من یه رفیق دارم 4 بار معاف ئه :دی
یعنی 4 تا بند شاملش می شه! راه داشت می خواست قرض بده یکیش رو اما نمی شه :پی

12 مشمول میشی تازه ؟ الان شهرام مدرک تحصیلی ات چیه ؟ اگه فوق و اینایی که زیاد سختت نمیشه و طرح بومی هم هست دیگه احتمالا یه تفنگ بهت میدن میگن برو پشت بوم خونه اتون ببین چه خبره :دی

در مورد دوستت هم آره از اینا زیاد هست من یه رفیق دارم زن نگرفته هنوز ولی سه تا پسر اولش معاف شدن تو یکی از بندها ذکر شده :دی

مدیر الان غیرتی میشه میاد گیر میده بهمون اسپم نده :

چاکریم ؛

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
به به به.چطوری داش شهمول میلاد2 خودمون.کجا بودی نبودی.نگرانت شده بودم دیگه.خیلی سراغتا گرفتم نبودی.خوشحالم باز میبینمت
در مورد کارات به قول شاعر در جایی که عقاب پر ریخته چه جای ارض اندام مگس نهیف.مثه همیشه عالی و تک.

چه قدر ذوق داری بچه
.تازه 12 مشمول میشه اوچولو.دفترا که پست کنی 1.5سال بعد نوبتت میشه بیخود خودتا مچل نکن از حالا
بعدش هم باز به قول بچها به صلاحته نری دیگه ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند هرجا هستی خوب و خوش و سلامت باشی
راستی دنبال پارتی بازی و اینا هم نباشی ها.یکی را پارتی انداختن بیوفته هتل سپاه کرمان .زپلشت افتاد ارتش کرمان.حالا دم به دقیقه درگیری و اوباش و اینا ان:دی

v v v

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
به به به.چطوری داش شهمول میلاد2 خودمون.کجا بودی نبودی.نگرانت شده بودم دیگه.خیلی سراغتا گرفتم نبودی.خوشحالم باز میبینمت
در مورد کارات به قول شاعر در جایی که عقاب پر ریخته چه جای ارض اندام مگس نهیف.مثه همیشه عالی و تک.

چه قدر ذوق داری بچه
.تازه 12 مشمول میشه اوچولو.دفترا که پست کنی 1.5سال بعد نوبتت میشه بیخود خودتا مچل نکن از حالا
بعدش هم باز به قول بچها به صلاحته نری دیگه ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند هرجا هستی خوب و خوش و سلامت باشی
راستی دنبال پارتی بازی و اینا هم نباشی ها.یکی را پارتی انداختن بیوفته هتل سپاه کرمان .زپلشت افتاد ارتش کرمان.حالا دم به دقیقه درگیری و اوباش و اینا ان:دی

v v v

چاکرت برم تو خوبی؟
s187.gif

نزن این حرفا رو ما اوچیکتیم
127fs3556139.gif

لول اینجا منظور از میلاد 2 برج ئه میلاد 2 بود ؟
f_sabzmoom_58d78cf.gif

زیر کفش رو یه نگاه می انداختی ما رو می دیدی
m169.gif

نه بابا یک سال و نیم چیه؟ :دی من باید تا قبل 90 برم حتماً چون بعد 90 سربازی همون 2 سال می شه!
والا من هرکی اطرافم هستش همین تهران افتاده، تازه ساعت 2 می فرستن خونشون!
راست می گی، اگه شانس ئه منه بدبخته می افتم لب مرز سیستان بلوچستان!!!
cry222.gif

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
چاکرت برم تو خوبی؟
s187.gif

نزن این حرفا رو ما اوچیکتیم
127fs3556139.gif

لول اینجا منظور از میلاد 2 برج ئه میلاد 2 بود ؟
f_sabzmoom_58d78cf.gif

زیر کفش رو یه نگاه می انداختی ما رو می دیدی
m169.gif

نه بابا یک سال و نیم چیه؟ :دی من باید تا قبل 90 برم حتماً چون بعد 90 سربازی همون 2 سال می شه!
والا من هرکی اطرافم هستش همین تهران افتاده، تازه ساعت 2 می فرستن خونشون!
راست می گی، اگه شانس ئه منه بدبخته می افتم لب مرز سیستان بلوچستان!!!
cry222.gif
ما 9کریم خیلی زیاد واقعا خیالم راحت شد دیدمت
اهره دیگه:green:
نمی دونم هرجور خودت می دونی.از بروبچ هرکی فرستاده حالا حالاها اعزام نشده.ایشالا بخوری به رجیم جدید دیگه.صفا سیتی مختلتی بشه:green:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
شهرام برای هر طرح یه تاپیک زدی تنبلیم میکرد نظر بدم
چوب خطط بالا زده غیبت هات زیاده شده :green:

کار اول رو دوست دارم
سایت مبل هم در عین سادگی شیک شده
در مورد بقیه طرحها خوب شدن نظرخاصی ندارم

NAKOOT

Well-Known Member
شهرام برای هر طرح یه تاپیک زدی تنبلیم میکرد نظر بدم
چوب خطط بالا زده غیبت هات زیاده شده :green:

کار اول رو دوست دارم
سایت مبل هم در عین سادگی شیک شده
در مورد بقیه طرحها خوب شدن نظرخاصی ندارم

مگذار كه ياد ما را طعم تلخ اين حقيقت ببرد اين حقيقت است كه از دل برود هر آنكه از ديده رود
f_sabzmoom_58d78cf.gif

adame_haji

Member
کارات جالبن
اون دو تا لینک آخریت مشکل داره
یکیش جابجا شده
یکیش نات فانده !

جدیدترین ارسال ها

بالا