همه چيز درباره انجمن صفحه آرايي!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام

اول اينكه يه تشكر از بچه هايي كه با فعاليتشون تو اين انجمن نشون دادن كه درخواستها و اصرارهاشون براي ايجاد همچين انجمني بيهوده نبوده.

هدفم از زدن اين تاپيك اين بود كه چون مديريت اين انجمن رو هم به مديران بخش گرافيك 2بعدي دادن ميخواستم از بچه هايي كه اينجا بيشتر فعاليت ميكنن يه نظرخواهي كنم كه آيا اين انجمن كمبود يا نقصي داره يا نه؟ اگر نقص يا كمبود ميبينيد يا پيشنهاد و انتقاد و نظري درباره بهتر شدنش داريد بگيد. اين انجمن قرار بود بصورت آزمايشي زده بشه و اگر استقبال شد ادامه پيدا كنه كه خدا رو شكر كلي هم استقبال شد و الان شايد جزو 10 تا انجمن فعال باشه.

پس بنظريد!

سلام

حقیقتش اینکه این بخش خیلی جدیده و در کل بروبچ زیاد با این نرم افزار های آشنایی ندارن. اکثرا برای صفحه ارایی مجله از نرم افزار های استفاده میکردن که ربطی به موضوع نداشتن و دیده میشه توی پست ها که طرف پیشنهاد میکنه مجله رو توی freehand طراحی کنید. خوب این منطقی نیست چون فری هند برای طراحی مجله طراحی نشده. در کل بخش خوبی هست ولی هنوز سطح سواد بچه ها به اون سطحی که باید برسه نرسیده. مثلا اگر کسی تو بخش فوتوشاپ حرفه ای ترین سوال ها رو هم بپرسه صد درصد جوابش رو میگیره ولی این بخش هنوز اون حالت رو به خودش نگرفته

در کل بخش خوبیه ولی به چیزی که خیلی خیلی احتیاج داره مقاله هستش
اینجا هیچ چیز آموزشی برای یه مبتدی پیدا نمیشه

خوب من خودم همش یک ماهه با این برنامه آشنا شدم و شدیدا علاقه دارم به طور کامل این نرم افزار رو یاد بگیرم
برای دوستانی که زبانشون خوبه من این کتاب رو پیشنهاد میکنم

0782144209.01.MZZZZZZZ.jpg

لینک دانلود

کد:
http://www.urlshield.net/l/uHY6wibg

این کتاب از سطح کاملا مبتدی تا حرفه رو به طور کامل پوشش میده و توسط یکی از ماهر ترین افراد در این زمینه نوشته شده. سی دی های آموزشی سایت lynda.com رو هم همین اقا درست کرده. آقای ted locascio

جدیدترین ارسال ها

بالا