همه ديجيتالين؟

MrMohi

Active Member
Majid گفت:
آقا ما كه بي پوليم از اين دوربينايي كه جيجيتال هستش نداريم :lol: اما يك دوربين از اين هنلي ها داريم ياشيكايه عكساش خداشت واقعا كيفست خوبي داره..

ای بابا مجید خدا بد نده ! مثل اینکه چند وقته که نبودی معتاد هم شدی!

ImanYari

Member
دوربين S2 Pro از بهترين دوربينهاي ديجيتال دنياست كه سيستم ديجيتال اون مال Fuji و بدنه از Nikon هستش
اين دو شركت در سال 2003 در همين دو زمينه (Fuji بهترين تكنولوژي ديجيتال و Nikon بهترين طراحي و ساخت بدنه) مقام اول رو در جهان كسب كردن
رزولوشن اين دوربين 13 مگاپيكسل هست (كف كردين نه!؟)
اين هم لينك مشخصات كاملش:
http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/s2.html

davoodvajdi

Member
ايمان جان پس چرا دوربين 11.5 مگاپيكسلي كانون سه برابر اين قيمت داره ميگن تنها دوربينيه كه CCD اون فول کادر 35 ( EOS D1 pro II )

ImanYari

Member
CCD بزرگتر زياد دليلي براي كيفيت بهتر نيست. من در تخصصم نيست كه راجع به بخش فني اونها صحبت كنم
من هم از اطلاعاتي كه از اينترنت و اخبار و مجلات ميگيرم اينارو گفتم.
ولي در اين حد اطلاعات دارم:
تكنولوژي ديجيتال فوجي تفاوتهايي با بقيه داره:
دانه هاي CCD فوجي به صورت 6ضلعي هستن نه مربع. در اين صورت كيفيت بهتر و عكس شفافتري نسبت به دوربينهاي ديگه دارن
عكسهاي گرفته شده توسط دوربينهاي فوجي قبل از ذخيره شدن روي حافظه دوربين از يك پردازشگر عبور كرده و از نظر كيفيت رنگ و نور و حتي رزولوشن ويرايش ميشن
(اين قسمت رو كلي ميگم شايد در مورد اين مدل از canon صدق نكنه) CCD هاي بزرگتر دانه هاي درشت تري هم دارند. اين خصوصيت باعث بالا رفتن كنتراست در عكس ميشه. اگر با دوربينهاي مكانيكي و فيلمهاي حساسيت بالا (800-1600-3200) كار كرده باشين منظور من رو درك ميكنين.(در مقايسه همين دو دوربين ببينيد كه CCD بزرگتر رزولوشن پايين تري داره.پس دانه هاي اون بزرگتر هستش) البته دانه هاي درشت تر يك خاصيت خيلي خوب هم دارن و اون امكان عكسبرداري در نورهاي ضعيفتر هستش كه يكي از اشكالات عمده دوربينهاي ديجيتال هست
در ضمن قيمت بالاتر دوربينهاي canon به چند دليل هست: يكي امكانات جانبي اونها (مثلا در مدلي كه شما نام بردين سيستم eye control يا كنترل و فوكوس چشمي وجود داره) و يكي ديگه نام كارخانه سازنده هست!! (مثلا قيمت يك بنز حدودا 20 برابر يك تويوتا با همون امكانات و سطح كيفي هست. فقط به خاطر اسم بنز!!)

ايمان جان تشكر از مطلبت.

يكي از بزرگترين برتريهاي CCD نسبت به CMOS عكاسي در شب هست.در شب با CMOS نميشه عكس گرفت كه پر نويز ميشه عكس!

جدیدترین ارسال ها

بالا