هك كردن ديتابيس

سلام
آيا ميشه دستا بيس يك سايت رو به طور كامل ازش يك كپي دريافت كنيم.
مثلا سايتي اطلاعات دانشجويان خودش رو روي سرور قرار داده حالا من مي خوام همه اون اطلاعات رو يه جا بگيرم
اگه ميشه لطفا يه راهنمايي كنيد

saman_sweden

Active Member
MasterData گفت:
سلام
مثلا سايتي اطلاعات دانشجويان خودش رو روي سرور قرار داده حالا من مي خوام همه اون اطلاعات رو يه جا بگيرم
ببخشيد اگر منظورتون اين باشه بريد دستا بيس يه سايت كه شما به عنوان سوپر وايزر بهش دسترسي نداريد نميتوانيد مگر از راههاي عيرقانوني
ميخواهي بري ريز نمرات خودتو تغيير بدي يا اينكه بنويسيد واحد هاتون پاس شده
براي اينكار بهتره بريد تو كشور پاكستان (شهر كراحي يا لاهور ) درس بخونيد اينكار را استاد دانشگاه براتون انحام ميده و بهتون مدرك صادر مي كنه

shahrokh_xp

Active Member
ببینید در صورتی که دیتابیس access باشه فقط کافیه آدرسشو بدست بیارین ولی اگه mysql باشه من نمی دونم :roll: :wink:

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
MasterData گفت:
سلام
ببخشيد اگر منظورتون اين باشه بريد دستا بيس يه سايت كه شما به عنوان سوپر وايزر بهش دسترسي نداريد نميتوانيد مگر از راههاي عيرقانوني
ميخواهي بري ريز نمرات خودتو تغيير بدي يا اينكه بنويسيد واحد هاتون پاس شده
براي اينكار بهتره بريد تو كشور پاكستان (شهر كراحي يا لاهور ) درس بخونيد اينكار را استاد دانشگاه براتون انحام ميده و بهتون مدرك صادر مي كنه
در ضمن آقا سامان ما اینجا هنوز اونقد رشد نکردیم که مدرک اینترنتیمون صادر بشه و معتبر هم باشه :wink:

راستي Mysql Front رو حتما دانلود كنيد چون ريموت ميتونه به بعضي سايتها(بيشتر فرومها)با يوزر پيش فرضrootو بدون پسورد وارد شه
خودم 7ـ8 تا با كمك گوگل هكيدم!

جدیدترین ارسال ها

بالا