هـــــمــــــــــت

هـــــمــّــــــــت

به نام خدا

تقدیم به روح پاک و قدسی شهید حاج ابراهیم همت

سید مرتضی آوینی درباره این شهید بزرگوار میفرماید:
من هرگز اجازه نمی دهم که صدای حــاج همـــت در درونم گم شود اين سردار خيبر، قلعه قلب مرا نيز فتح کرده است

یا حق

برای مشاهده والپیپر کلیک کنید

آخرین ویرایش:

SPD

Member
متن ابراهيم همت اصلا جالب نشده ...

يه كلمه شهيد هم بكار ببري بد نيست ها

تكست هاي پايين هم كه نوشتي اصلا جالب نيست ... فونت هاي عربي و فارسي و انگليسيت رو مرتب بنويس . سعي كن فونت انگليست هم arial معمولي باشه ....

اينطوري سادگي كار قشنگ تر به چشم ميادش ...  تو بكگراند از پترن (خط هاي راه راه ) استفاده كني قشنگ تر ميشه ....

مو.فق باشي :rose:

Alireza Saeedi

Active Member

تكست هاي پايين هم كه نوشتي اصلا جالب نيست ... فونت هاي عربي و فارسي و انگليسيت رو مرتب بنويس . سعي كن فونت انگليست هم arial معمولي باشه ....

اينطوري سادگي كار قشنگ تر به چشم ميادش ...  تو بكگراند از پترن (خط هاي راه راه ) استفاده كني قشنگ تر ميشه ....

تایید :ایکس

ماشاء الله چه تند میری شما ...:green:

معمولاً رنگ و فونت سلیقه ای هست و زیاد روی کلیّت کار تاثیری نداره (معمولاً)

اون آیه ی پایین اگه میبینید یه کم چینش اون نوشته ها به هم تناسب نداره به خاطر این بوده که میخواستم اون کلمه اشدّا با ترجمه فارسی و انگلیسیش زیر هم باشن ، این خیلی با طرز چهره ی شهید همت همخوانی داره.

اون نوشته ی شهید همت رو هم دستکاری کردم ، ببینید چطور شد.

یه کم تغییرات دیگه هم دادم که البته زیاد محسوس نیست:sad:

از توجهتون ممنونم:oops:

main

Well-Known Member
فک کنم جای کار زیادی داره و هنوز پخته نیست!
یخورده سفیدی بیش از حده و آدمو عصبی میکنه....
ولی از زحمتی که کشیدی تشکر میکنم دوست جان:rose:

yazdi_2007

Well-Known Member
خسته نباشی.خوب شده. :)
از فونتی که برای اسم شهید استفاده کردی موافق نیستم. فکر نکنم این فونت با این گروه کارا همخونی داشته باشه. :cool:
- اون تشدید جرا استایلش با بقیه فرق می کنه!
موفقیت فراوان:wink:

از فونتی که برای اسم شهید استفاده کردی موافق نیستم. فکر نکنم این فونت با این گروه کارا همخونی داشته باشه.

سلام علیکم , والا خیلی فونت امتحان کردم (نزدیک به 100 تا) ولی به نظرم این از همه زیباتر شد .

دیگه استفاده از فونت نستعلیق و شکسته توی کارای مذهبی یه کم کریشه شده

- اون تشدید جرا استایلش با بقیه فرق می کنه!

اینم یه مدلشه دیگه
35.png

ممنون از وقتی که گذاشتید...
loveit00.gif

majid_a95

Active Member
زیبا و سنگین شده! فقط به نظر منم یه طرح (پترن) تو بکگراندت کارکنی بد نمیشه از خلوتی زیاد در میاد! حتما تغییراتی که اساتید گفتن اعمال کن به بهتر شدنش خیلی کمک میکنه (فونت مناسبتر،کلمه شهید،....) نتیجه نهایی دوباره بزار ببینیم:)موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا