هشدار برای گسترش يک شبه ويروس

AliReza26

Active Member
همکاران سیستم - شيكاگو- طى روزهاى اخير متخصصان دولتى و صنعتى درباره‌ى حملات مرموز و وسيعى به هزاران وب سايت عمومى، به كاربران هشدار دادند.

اين شبه ويروس سعى مى‌كند نرم افزار هكر را به درون كامپيوترهاى كاربرانى كه از وب سايت‌ها ديدن مى‌كنند، منتقل سازد.

متخصصان صنعت و بخش امنيت كشور در حال بررسى اين آلودگى بوده تا متوجه شوند كه اين شبه ويروس چگونه در تمامى وب سايت‌ها گسترش مى‌يابد تا به اين طريق بتوانند راه حل مناسبى براى از بين بردن آن پيدا كنند.

دولت آمريكا هشدار داده است كه كاربران بايد در هنگام استفاده از وب سايت‌ها كاملاً مراقب و آگاه باشند زيرا ممكن است حتى سايت‌هايى كه مورد اطمينان آن‌ها هستند، آلوده به اين ويروس باشند. اين شبه ويروس دست كم يكى از گونه‌هاى جديد سرور اطلاعات اينترنتى (Internet Information Server) مايكروسافت را كه براى اداره‌ى وب سايت‌ها از آن استفاده مى‌شده و در ميان سازمان‌ها از محبوبيت بسيارى برخوردار بوده، مورد هدف قرار داده است.

متخصصان گفته‌اند كه اين حملات به طرز غير عادى وسيع بوده اما موجب ايجاد ترافيك اساسى در اينترنت نشده است.

آن‌ها به كاربران اينترنت توصيه كرده‌اند كه نرم افزار ضد ويروس خود را روزآمد كرده تا آن‌ها را در مقابل وب سايت‌هاى آلوده ايمن نگاه دارند.

وب سايت‌هاى آلوده با انتقال نرم افزارهاى هكينگ، اين امكان را ايجاد مى‌كنند كه ديگران از كامپيوتر قربانى براى ارسال هرزنامه استفاده كنند.

saman_sweden

Active Member
ميشه بگيد منظور از همكاران كيا هستند كه در اول پيامتان قرار دارد

Salar

Active Member
saman_sweden گفت:

در حال حاضر، گروه شركت‌هاي همكاران سيستم، به عنوان بزرگ‌ترين مجموعه‌ي نرم‌افزاري بخش خصوصي كشور، از 25 شركت تشكيل شده است. هر يك از اين شركت‌ها با فعاليت تخصصي و يا حضور در نقاط جغرافيايي مختلف، توان ارايه‌ي محصولات و خدمات گروه را توسعه مي‌دهند.

فعاليت‌هاي اصلي گروه عبارت اند از :

ارايه‌ي راهكارهاي نرم‌افزاري كسب و كار تجاري براي سازمان‌هاي با اندازه متوسط و بالاتر از متوسط
ارايه‌ي راهكار براي برنامه‌ريزي منابع سازمان (ERP)
خلق و ارايه‌ي راهكارهاي مورد نياز براي سازمان‌هاي دولتي
توليد نرم‌افزارهاي تحت وب و تجارت الكترونيك
راه‌اندازي و پشتيباني فني سيستم‌هاي نرم‌افزاري
مهندسي شبكه‌هاي پيشرفته

هم اكنون، گروه همكاران سيستم ‌ ، نزديك به 500 نفر نيروي انساني داراي تخصص ‌ هاي مختلف را در خود جاي داده است و مشتريان گروه را نيز مجموعه ‌ اي بيش از 3500 سازمان و موسسه اقتصادي صنعتي و خدماتي تشكيل مي ‌ دهد.

Mamali

Member
آقا من يه مشكل دارم. از همه جا براي من ايميل اومده از [email protected] تا خود سايت مايكروسافت [email protected] و شامل يه اتچمنت هست با اين موضوع Important كه يه فايل متني هست. من اشتباها بازش كردم. البته هيچ اتفاقي نيفتاد. يعني باز نشد. ولي مي خواستم بدونم اين همونه يا نه.

عزيز جان اين ممكنه به احتمال زياد يك ويروس و تروجان باشه !

كه شما رو گرفتار خودش كرده

بدون اينكه شما از ماجراي پشت پرده خبر داشته باشي!

بعدش سامان جان از تو انتظار نداشتم از همكاران سيستم خبري نداشته باشي!

عليرضا از شما هم ممنون !

سالار هم كه انصافا سالاره !
-----------
محمد

AliReza26

Active Member
salar گفت:
saman_sweden گفت:

در حال حاضر، گروه شركت‌هاي همكاران سيستم، به عنوان بزرگ‌ترين مجموعه‌ي نرم‌افزاري بخش خصوصي كشور، از 25 شركت تشكيل شده است. هر يك از اين شركت‌ها با فعاليت تخصصي و يا حضور در نقاط جغرافيايي مختلف، توان ارايه‌ي محصولات و خدمات گروه را توسعه مي‌دهند.

فعاليت‌هاي اصلي گروه عبارت اند از :

ارايه‌ي راهكارهاي نرم‌افزاري كسب و كار تجاري براي سازمان‌هاي با اندازه متوسط و بالاتر از متوسط
ارايه‌ي راهكار براي برنامه‌ريزي منابع سازمان (ERP)
خلق و ارايه‌ي راهكارهاي مورد نياز براي سازمان‌هاي دولتي
توليد نرم‌افزارهاي تحت وب و تجارت الكترونيك
راه‌اندازي و پشتيباني فني سيستم‌هاي نرم‌افزاري
مهندسي شبكه‌هاي پيشرفته

هم اكنون، گروه همكاران سيستم ‌ ، نزديك به 500 نفر نيروي انساني داراي تخصص ‌ هاي مختلف را در خود جاي داده است و مشتريان گروه را نيز مجموعه ‌ اي بيش از 3500 سازمان و موسسه اقتصادي صنعتي و خدماتي تشكيل مي ‌ دهد.

ممنون از توضيحاتت سالار جان...

در ضمن براي اطلاعات بيشتر به سايت همكاران سيستم در آدرس زير مراجعه كنيد...
http://www.systemgroup.net/fa/index.asp

AliReza26

Active Member
Mamali گفت:
آقا من يه مشكل دارم. از همه جا براي من ايميل اومده از [email protected] تا خود سايت مايكروسافت [email protected] و شامل يه اتچمنت هست با اين موضوع Important كه يه فايل متني هست. من اشتباها بازش كردم. البته هيچ اتفاقي نيفتاد. يعني باز نشد. ولي مي خواستم بدونم اين همونه يا نه.

مملي جان براي گرفتن جوابت به تاپيك زير مراجعه كن :

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=13886

جدیدترین ارسال ها

بالا