هزينه ي html نويسي چقدره؟

cactus13

Member
من ميخوام براي يك دو شركت html نويسي كنم. ميخوام بدونم پولش رو چه جوري حساب مي كنن. پروژه ايه يا صفحه اي؟ اگه از خودم پيشنهاد خواستن بايد چي بگم. چه پروسه اي رو طي مي كنن اصلا؟ يكي به من كمك كنه.

ehsan1981

New Member
سلام دوست من
من زياد نمي دونم ولي فكر مي كنم باراي صفحه اول يه مقدار كلي و براي صفحه هاي ديگه مقدار كمي مي گيرند
ولي از قيمت دقيقش خبر ندارم

ehsan1981

New Member
سلام دوست من
من زياد نمي دونم ولي فكر مي كنم براي صفحه اول يه مقدار كلي و براي صفحه هاي ديگه مقدار كمي مي گيرند
ولي از قيمت دقيقش خبر ندارم

YTERROR

Active Member
بستگی به کار داره که از صفحات آماده اچ نی ام ال استفاده کنی اگه استفاده نمی کنی و کلا خودت طراحی می نی آیا تویی صفحه فلش هم یا طراحی گرافسک سا دکمه و.... هم استفاده می کنی و آیا فلشهات سرس حاظر بودن ا خودت طراحی کردی و ..... در کل معمولا صفحه اول رو اگه همه طراحیاشو خودت انجام بدی بین 40 تا 100 هزار تومان است و بقیه صفحات اگه تکراری نباشن 10 تا 20 هزار تومان و صفحات تکراری هم 2 تا 5 هزار تومان قسمت می خوره

cactus13

Member
چون من فقط قراره html نويس باشم، پس معلومه كه طراحي هاي گرافيك و فلش و ... به عهده ي ديگرانه. من فقط وظيفه ام ساختن صفحات (به صورت دستي و نه از تم هاي آماده) و اينزرت كردن اون گرافيكها و ... هستش. در اين صورت چي؟

ehsan1981

New Member
فكر مي كنم قيمت داده شده مربوط به همين مورد باشه و طراحي هاي گرافيك خاص و فلش هر كدام قيمت جدا داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا