دوستان سلام
هدف از ایجاد این مبحث فراهم کردن زمینه ای برای ارتقاء سطح علمی تمام اعضاء می باشد.
من از تمامی دوستان دعوت می کنم همکاری های لازم را جهت ایجاد یک مرجع بزرگ آموزش نکات کلیدی در max در این
قسمت داشته باشند.
لطفا هر نکته کلیدی که فکر می کنید می تونه به سایرین کمک کنه پرهیز نکنید .
این نکات می تونه در زمینه های زیر باشه :
1.مدلسازی 2. نورپردازی 3. متریال 4.تکسچرینگ ( بافت دهی ) 5. متحرک سازی 6. جلوه های ویژه
7.اسکریپ نویسی 8. لیب سینک(متحرک سازی صورت) 9. ری اکتور 10 . طراحی کاراکتر 11.کارگردانی انیمیشن
12. ترکیب بندی. و ....
این نکات می تواند به صورت پرسش و ارائه جواب از سایر اعضا و یا خود کسی که سوال را مطرح می کند باشد.
مثال :
1. آیا می دانید ......
2. چگونه می توان .....
برای شروع خود من با 2 مورد آغاز می کنم
یاعلی
1.آیا می دانید برای متحرک سازی بایپد در کاراکتر استادیو باید علاوه بر تری دی مکس علوم دیگری نظیر
مکانیزم حرکتی motion mecanic زیبائی شناسی حرکات motion composition
اسکلت بندی موجودات زنده وزبان بدن انسان آشنا شد.
البته فقط اینا نیست !
در این زمینه من کتابهایی را در دست دارم که می تواند به کسانی که علاقمند به متحرک سازی و مدلسازی کاراکتر هستند
کمک کند . امیدوارم بتوانم در شرایطی مناسب این منابع را در اختیار دوستان قرار دهم .
هدف از ایجاد این مبحث فراهم کردن زمینه ای برای ارتقاء سطح علمی تمام اعضاء می باشد.
من از تمامی دوستان دعوت می کنم همکاری های لازم را جهت ایجاد یک مرجع بزرگ آموزش نکات کلیدی در max در این
قسمت داشته باشند.
لطفا هر نکته کلیدی که فکر می کنید می تونه به سایرین کمک کنه پرهیز نکنید .
این نکات می تونه در زمینه های زیر باشه :
1.مدلسازی 2. نورپردازی 3. متریال 4.تکسچرینگ ( بافت دهی ) 5. متحرک سازی 6. جلوه های ویژه
7.اسکریپ نویسی 8. لیب سینک(متحرک سازی صورت) 9. ری اکتور 10 . طراحی کاراکتر 11.کارگردانی انیمیشن
12. ترکیب بندی. و ....
این نکات می تواند به صورت پرسش و ارائه جواب از سایر اعضا و یا خود کسی که سوال را مطرح می کند باشد.
مثال :
1. آیا می دانید ......
2. چگونه می توان .....
برای شروع خود من با 2 مورد آغاز می کنم
یاعلی
1.آیا می دانید برای متحرک سازی بایپد در کاراکتر استادیو باید علاوه بر تری دی مکس علوم دیگری نظیر
مکانیزم حرکتی motion mecanic زیبائی شناسی حرکات motion composition
اسکلت بندی موجودات زنده وزبان بدن انسان آشنا شد.
البته فقط اینا نیست !
در این زمینه من کتابهایی را در دست دارم که می تواند به کسانی که علاقمند به متحرک سازی و مدلسازی کاراکتر هستند
کمک کند . امیدوارم بتوانم در شرایطی مناسب این منابع را در اختیار دوستان قرار دهم .
آخرین ویرایش: