هر کی در مورد نحوه کار با قلم نوری اطلاعات داره بیاد داخل لطفا

good_man

Active Member
سلام دوستان . من اطلاعات زیادی از قلم نوری ندارم ولی دوست دارم تهیه کنم و روش استفاده ازش رو یاد بگیرم . در اصل رشته اصلی خودم نقاشی هست ولی با فوتوشاپ کار میکنم . با موس نمیتونم اصلا طرح هایی که تو ذهنمه در بیارم اما همون طرح ها رو با قلم و کاغذ به راحتی در میارم . میخواستم بدونم این قلم نوری دقیقا همون کار قلم و کاغذ رو برام انجام میده تو محیط فوتوشاپ ؟ مثلا من میخوام چهره یک آدم رو طراحی کنم با فلم و کاغذ به راحتی تو چند دقیقه انجام میدم اما تو فوتوشاپ با موس محاله برام . با قلم نوری میشه این کار رو اجام داد ؟ و روش استفاده ازش چطوریه ؟
دوستان هر کسی هر اطلاعاتی در مورش داره لطفا در اختیارم قرار بده ممنون میشم .
در ضمن از کسانی که تجربه دارن میخوام یه قلم نوری بهم معرفی کنن برای خرید . کیفیتش هم خوب باشه که اذیتم نکنه .
ممنون

maryam.kosari

New Member
سلام ، من خودم کار نکردم ولی یکی از فامیلامون با قلم نوری کار میکنه کارهاشو دیدم فوق العادست ، فکر میکنم اگر با مداد بتونید ایدتون رو اجرا کنید پس با قلم نوری هم میتونید ، نتیجش عالی میشه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز شما قبل از زدن تاپیک اگر سرچ میکردید در انجمن زودتر به نتیجه میرسیدید

اول این که ( قلم نوری هم اصطلاح غلطی هست) با "پن تبلت " شما دقیقا میتونی کار رئال بزنی باهاش از پرتره تا منظره و ...

بهترین برند حرفه ای وکام هست که از 350-400 تا -16.5 میلیون تومان هست

این تاپیک ها رو مشاهده کنید معرفی اینتوس 5 که یک تبلت حرفه ای هست البته بهتر از اون سینتیک هست که گرونه بالای 3.5 میلیون
http://forum.majidonline.com/threads/187914-معرفی-تبلت-اینتوس-5

والا من یه راه بهتر سراغ دارم اونم خرید یک اسکنره طرحاتو با مداد طراحی می کنی اسکن می کنی میبری تو ایلوستریتور یا فتوشاپ و الی الاخر همونجور که گفتن گرونه وسع هر کسی بهش نمیرسه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
والا من یه راه بهتر سراغ دارم اونم خرید یک اسکنره طرحاتو با مداد طراحی می کنی اسکن می کنی میبری تو ایلوستریتور یا فتوشاپ و الی الاخر همونجور که گفتن گرونه وسع هر کسی بهش نمیرسه
دوست عزیز میشه بفرمایید بعد از اسکن کردن طرح چه اتفاقی میفته ؟
پرسور فعال میشه تو فتوشاپ ؟
الان شما فک کنم دیدت نصبت به تبلت غلط هست ... توی همین مدل اینتوس 5 هم صفحه نمایشی وجود نداره فقط حکم قلم و کاغذ رو بازی میکنه
قبل راهنمایی و راه حل دادن خیلی خوبه تحقیق جامع و کاملی داشته باشید دوست گلم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا