هر کس نبینه ضرر کرده ((wall,psd,png )) تصحیح شد !!!!!
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و گرامی
امروز براتون یک سری عکس از یک سری فایل می گذارم که بسیار زیبا ساخته شده
هر کدوم از دوستان که فایلها رو میخوان ( خصوصا بچه مشهدی های عزیز ) به وبلاگ زیر برن اگه خواستن اولا وبلاگ رو ببینن و برای دریافت لینک دانلود یک قسمت نظر سنجی گذاشتم ( البته نظر سنجی برای انتخابات ) برن و نظرشون رو بدن البته ایمیلشون رو هم حتما بزارن تا من براشون ایمیل کنم .
در ضمن بچه مشهدی ها هم اگه نظر گذاشتن و دلشون خواست بگن به کی رای میدن (خبرگانها )
مطمئتم هیچکدوم ( چه مشهدی و چه غیر مشهدی ) پشیمون نمیشین .
اینم نمونه بعضی از عکسهایی که فایلهاش هست (psd,png,brush,wall )
هنوز یک عالمه عکس دیگه هست چون 5 تا بیشتر نمیتونستم بزارم تو نظرات میذارم
دوستان لطف کنن بجای نظر در این تاپیک در وبلاگ حتما تو نظر سنجی شرکت کنن تا برای منم دلگرمی باشه ( یک مجموعه خیلی زیبای فونت هم دارم که بستگی به این نظر سنجی داره ..... ) و بازم براتون تاپیک بزارم
از همتون ممنونم
MAH_LOVE
به علت استقبال زیاد دوستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک اصلی یه سایت رو براتون میزارم که همه اینها توش هست ولی.....
هر روز فقط می تونید یکیشو دانلود کنید .
واقعا ایول به مرام شماها !!!!!!!!!!! ولی اشکال نداره بزودی با یه تاپیک توپ مه دارم تهیه می کنم میام
در ضمن از مدیر انجمن هم به خاطر پستشون بسیاااااااااااااااااااار ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sweb.ws
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و گرامی
امروز براتون یک سری عکس از یک سری فایل می گذارم که بسیار زیبا ساخته شده
هر کدوم از دوستان که فایلها رو میخوان ( خصوصا بچه مشهدی های عزیز ) به وبلاگ زیر برن اگه خواستن اولا وبلاگ رو ببینن و برای دریافت لینک دانلود یک قسمت نظر سنجی گذاشتم ( البته نظر سنجی برای انتخابات ) برن و نظرشون رو بدن البته ایمیلشون رو هم حتما بزارن تا من براشون ایمیل کنم .
در ضمن بچه مشهدی ها هم اگه نظر گذاشتن و دلشون خواست بگن به کی رای میدن (خبرگانها )
مطمئتم هیچکدوم ( چه مشهدی و چه غیر مشهدی ) پشیمون نمیشین .
اینم نمونه بعضی از عکسهایی که فایلهاش هست (psd,png,brush,wall )
هنوز یک عالمه عکس دیگه هست چون 5 تا بیشتر نمیتونستم بزارم تو نظرات میذارم
دوستان لطف کنن بجای نظر در این تاپیک در وبلاگ حتما تو نظر سنجی شرکت کنن تا برای منم دلگرمی باشه ( یک مجموعه خیلی زیبای فونت هم دارم که بستگی به این نظر سنجی داره ..... ) و بازم براتون تاپیک بزارم
از همتون ممنونم
MAH_LOVE
به علت استقبال زیاد دوستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک اصلی یه سایت رو براتون میزارم که همه اینها توش هست ولی.....
هر روز فقط می تونید یکیشو دانلود کنید .
واقعا ایول به مرام شماها !!!!!!!!!!! ولی اشکال نداره بزودی با یه تاپیک توپ مه دارم تهیه می کنم میام
در ضمن از مدیر انجمن هم به خاطر پستشون بسیاااااااااااااااااااار ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sweb.ws
پیوست ها
آخرین ویرایش: