سلام نظرتون در مورد این هدر چیه؟ شلوغ هست یا مناسبه؟
tebyaner Member Apr 20, 2010 #1 سلام نظرتون در مورد این هدر چیه؟ شلوغ هست یا مناسبه؟ پیوست ها bazariha.jpg 101.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
wild-mans Member Apr 20, 2010 #2 سلام به نظر من خیلی قشنگ و شکیل شده طرحه خیلی خوبیه ولی ربط زیادی به موضوع نداره. یا حق
FATEMEH همسفر قاصدک ها Apr 20, 2010 #5 اگه اون قسمن که روش نوشتی بازاری یکمی سمت راست می اومد ترکیبش جالبتر میشد کار خوبی شده
Mandana Active Member Apr 20, 2010 #7 جسارتن اون وکتور کل پشت کار که طرح تی شرت رپسان هست..و خوب به سایت هم زیاد ربطی نداره بقیه اش هم یک آسمون هست و براش سبزه و خوب می نمی دونم دقیقن به کدوم قسمتش باید نظر بدم ولی از لحاظ رنگ بندی جا داره خیلی بهتر کار بشه موفق باشی
جسارتن اون وکتور کل پشت کار که طرح تی شرت رپسان هست..و خوب به سایت هم زیاد ربطی نداره بقیه اش هم یک آسمون هست و براش سبزه و خوب می نمی دونم دقیقن به کدوم قسمتش باید نظر بدم ولی از لحاظ رنگ بندی جا داره خیلی بهتر کار بشه موفق باشی
BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش Apr 20, 2010 #8 وکتور پشتش کمی بزرگ تر بشه فکر می کنم بهتر باشه... موفق و پیروز باشید
tebyaner Member Apr 20, 2010 #9 وکتور behrouzpc گفت: وکتور پشتش کمی بزرگ تر بشه فکر می کنم بهتر باشه... موفق و پیروز باشید کلیک کنید تا باز شود... گفته بودید که وکتور رو تغییر بدم ولی من اصلان توی این کار وکتور استفاده نکردم.
وکتور behrouzpc گفت: وکتور پشتش کمی بزرگ تر بشه فکر می کنم بهتر باشه... موفق و پیروز باشید کلیک کنید تا باز شود... گفته بودید که وکتور رو تغییر بدم ولی من اصلان توی این کار وکتور استفاده نکردم.