هاست و سرور در ازای تبلیغ ??

Mecho

Member
سلام دوستان

یک سرور و هاستی که با شرایط زیر بتونه کنار بیاد احتیاج دارم :

1 - 1 گیگ فضا
2 - 200 گیگ پهنای باند
3 - تحمل زیاد برای یک فشار نسبتا زیاد روی سرور ( الان 15% cpu usage مصرف میکنه سایت )

تقریبا در تمامی ساعات بین 200 نفر به بالا آنلاین هستند ( Most users ever online was 605 ) که خوب دائم showthread خونده میشه و صفحه لود میشه .

این خدمات رو به صورت رایگان درعوض تبلیغات هاست در سایتم میخوام که اسمش رایگان هست اما خب تبلیغات هم داره رایگان نشون داده میشه . بنابراین لطفا اگه میتونین کمک کنید شرایط فضایی نذارید !!

درضمن لطفا اگه ساییتون فقط به زبان فارسی هست و مشتری نمی تونه از paypal یا .... با شما کار کنه دوستانه پیشنهاد میدم پا جلو نذارین چون نمی خوام مدیون بشم . یوزرهای من 90% غیرایرانی و در خارج از ایران هستند بنابراین سودی به شما حتما با اومدن اونها تو سایت شما نمیرسه !!!

ممنون . شاد و پیروز باشید :)
www.mechodownload.com

سلام دوستان

یک سرور و هاستی که با شرایط زیر بتونه کنار بیاد احتیاج دارم :

1 - 1 گیگ فضا
2 - 200 گیگ پهنای باند
3 - تحمل زیاد برای یک فشار نسبتا زیاد روی سرور ( الان 15% cpu usage مصرف میکنه سایت )

تقریبا در تمامی ساعات بین 200 نفر به بالا آنلاین هستند ( Most users ever online was 605 ) که خوب دائم showthread خونده میشه و صفحه لود میشه .

این خدمات رو به صورت رایگان درعوض تبلیغات هاست در سایتم میخوام که اسمش رایگان هست اما خب تبلیغات هم داره رایگان نشون داده میشه . بنابراین لطفا اگه میتونین کمک کنید شرایط فضایی نذارید !!

درضمن لطفا اگه ساییتون فقط به زبان فارسی هست و مشتری نمی تونه از paypal یا .... با شما کار کنه دوستانه پیشنهاد میدم پا جلو نذارین چون نمی خوام مدیون بشم . یوزرهای من 90% غیرایرانی و در خارج از ایران هستند بنابراین سودی به شما حتما با اومدن اونها تو سایت شما نمیرسه !!!

ممنون . شاد و پیروز باشید
www.mechodownload.com
اگر با هاستینگ های غیرایرانی کار می کردی قطعا به مشکل برنمی خوردی ... اونها عادت دارن به ویزیت بالا،هاستینگ های ایرانی 200 گیگ پهنای باند می دن و انتظار دارن CPU Usage بالا نره...
در هر صورت شما که شرط هاتون رو خوب نوشتید...
موفق باشید.

دوست عزیز جسارت نکرده باشم ولی مطمئن باش هیچکس تو ایران این کار رو برای شما نخواهد کرد
اگر بازدیدکنندها ایرانی بودن مورد خوبی می شد...
ولی به قول خوشون برای کسایی که فروش خارج از کشور هم دارن(که هیچ کی نیست) هم خوبه...

Mecho

Member
مرسی از جوابتون . راستش من یادم نیست دقیق کجا اما مطمئن هستم تو این سایتهای ایرانی دیده بودم که سایتشون زبان انگلیسی داشت و مثل یه هاستینگ خارجی بود و امکان پرداخت الکترونیکی هم وجود داشت . راستش من الان تو همین سایت خیلی مراجعه کننده داشتم که دنبال هاست و سرور میگشتن و از من مثلا میپرسیدن شما از کجا گرفتی و ...... اما خب دلیل اصلی من برای بلند شدن از روی این سروری که هستم همین هست چون نتوسنتم حتی 1 نفر هم سمتش بفرستم . خدائی هم سرویسی که به من داد عالی بود . سرعت سایت رو میتونین الان ببینین با وجود تبلیغات و صفحه تقریبا سنگین سایت خیلی خوب بالا میاد . به هرحال مرسی از جوابتون .

در ضمن الان رو هاستینگ pooyait هستم که جدا موردی تاحالا باهاش نداشتم ( پشتیبانی و ... 100% بوده ) .

جدیدترین ارسال ها

بالا