هاست وارز بدون قطعی و سرعت بالا

aloo

Active Member
یه هاست وارز می خوام با سرعت بالا

شرایط:
متاسفانه با دروغ هایی که دوستان می دن و وعده وعید هایی که میدن و میگن ما بهترینیم فلان سایت از ما گرفته و قطعی نداریم و...

به همین دلیل و اینکه دیگه به هر کی اعتماد میشه کرد عمراه به سرور ها و نمایندگی ها نمیشه اعتماد کرد برای همین هاست رو با شرایط خاص می گیرم
10% پول رو میدم تا 2 ماه اگر مشکلی نبود و هم از لحاظ سرعت و قطعی اوکی بود برقیه پول رو واریز می کنم

500 مگابایت
پهنای باند 40 گیگ
اددان دامین 3 تا

دوستان حتما باید وارز باشه پنلم مهم نیست چی باشه
منتظر پیشنهادات هستم

iraniya.ir

Member
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
جبران خسارت
امنیت بالا
پشتیبانی قوی
اموزش های درخواستی
قرارداد معتبر
ایرانیا :wink:

parsaserver

Active Member
به نام خدا با سلام
ممنون از p30room که با امضای من جواب دادن !:cool:

پیشنهاد من اینه که شما قرارداد رسمی ببندید و در قرارداد بسته شده تضمین های لازمه ( آپتایم و کیفیت و ... ) ا مد نظر قرار دهید شرکت ما ثبت شده هست و می تونیم با شما قرارداد ببندیم .
از طرف دیگه می تونیم به شما 7 روز هاست تست رایگان تقدیم کنیم تا کیفیت هاست رو تست کنید و بررسی کنید برای تست در صورت تمایل دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
البته می تونیم به شما لیست مشتری های پارسا سرور را معرفی کنیم کیفیت رو از خود مشتری ها جویا بشید .
500 مگ فضا با بی نهایت پهنای باند ( بقیه امکانات همچون پهنای باند نامحدود هست حتی ادآن دومین و پارک دومین ) + کنترل پانل سی پانل قیمت سالانه 35000 تومان .
ایمیل من : [email protected]
آی دی من در یاهو : [email protected]
شماره تلفن پشتیبانی در امضای من هست .
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
البته اکانت تست آماده بالا نمایشی هست و برای تست واقعی باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
موفق و پیروز و سربلند باشید

mrtnet

Member
با سلام دوست عزیز منم میتونم در خدمت شما باشم با شرایط شما هیچ مشکلی نیست

این ایدی من هست [email protected]

اگر خواستید اسم سایت و .... خدمتون توضیح میدم همچنین میتونید قرار داد رسمی هم داشته باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا