هاست رایگان برای مقابله با Rapidshare و.....

سلام من یه هاست unlimited رایگان که باندویج هم unlimited باشه که php رو ساپورت کنه احتیاج دارم

مطوئن باشد که به درد خودتونه می خوره چون می خوام یه اسکریپتی روش نصب کنم که از همه جای اینترنت بشه فایل بهش منتقل کرد حتی از هاستایی که مثل rapidshareو.... بدون محدودیت

لطفا در مورد هاستش کمکم کنییید

HotHost.ir

Member
این سودی که شما میگی، نیاز به گذشت زمان داره.
ما میتونیم اسپانسر شما بشیم... اما فقط در ارایه سرویسها با تخفیف.;)

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
درست که زمان میبر ولی اگه معروف شد اون موقع است که سود سر شاری میره تو جیب اسپانسر.

HotHost.ir

Member
درصد موفقیت رو میتونید بگید؟
با چه سیستمی میخواید سایت رو راه اندازی کنید؟
آیا فکر نمیکنید برای مقابله!!! با "رپید شیر" نیاز به صرف هزینه هستش؟
اگر برنامه منظم و البته دارای Cms اختصاصی برای این کار هستید، بگید... شاید شد یه کارایی بکنیم.

NabiKAZ

Well-Known Member
اسپانسر شدن برای یه سایت که تازه شروع به کار کرده ریسک بالایی داره و خیلی منطقی نیست. مگر اینکه اسپانسر به اون سایت و هدف سایت ایمان داشته باشه.
از اونجایی که هر کاری یه سرمایه اولیه میخواد، کسی که ایده ای داره با سرمایه اولیه سایت رو راه اندازی میکنه ، بعد که سایت جا افتاد برای سالهای آینده چون بازدید بالاست براحتی میشه اسپانسر گرفت و سایت رو پیش برد و در نتیجه سرمایه اولیه هم برگشت میخوره.
این عقیده من به طور کلی بود.

نبی

Netlog

Member
بي نهايت فضاي وب + بي نهايت پهناي باند + همه چي بي نهايت براي يك سال فقط 60 هزار تومان

نمايندگي فروش ميزباني وب با بي نهايت فضاي وب+بي نهايت پهناي باند+همه چي بينهايت ماهانه 50 هزار تومان و يا سالانه 500 هزار تومان

دوستان قيمتهاي فوق براي مدتي محدود مي باشد!پس بشتابيد
ضمنا موقتا سايت شركت به علت تغييرات و نسخه جديد در دسترس نمي باشد مي توانيد از طريق آي دي هاي زير اقدام به خريد و سفارش كنيد:
آي دي ياهو 1: parsigostar
آي دي ياهو 2: parsidev
آي دي جيميل: parsigostar

ضمنا تلفن شركت پاسخگوي شما در ساعات اداري است: 05112744517

مركز فن آوري اطلاعات پارسي گستر

جدیدترین ارسال ها

بالا