هاست براي فروم phpbb

mohammadragu

New Member
درود

با اين اينترنت ذغاليم و اين سنگيني مجيد آنلاين تا حدودي جستجو كردم ولي چيزي دست گيرم نشد، براي همين لاجرم به ايجاد تاپيك شدم

من ميخوام يه فروم بي بي راه بندازم و در مورد ميزان هاست و همبنطور پهناي باند اطلاعات ميخواستم
اينرو بگم كه در سال اول حداكثر اعضا فك نميكنم به صد نفر برسند و اكثر مطالب هم تكست هستند
البته دوست ندارم يه جوري باشه كه وسط راه به مشكل بخورم
اگر ممكنه در موراد زير بنده رو راهنمايي كنيد
1. ظرفيت هاست
2. پهناي باند
3.از كجا هاست بگيرم

از لطف همگي دوستان پيشاپيش سپاسگزاري مي كنم

I.NoBody

Active Member
با این شرایطی که فرمودید، من فکر می کنم حداکثر یه هاست با مشخصات Plan D پکیج های حرفه ای ما برای شما مناسب هست.(Http://www.OxygenHost.Net)
اگر مایل بودید، ما در خدمتتون هستیم.
اگر تمایل به خرید از هاستینگ دیگه ای داشتید، امیدوارم راهنمایی مناسبی کرده باشم.

pardisgroup

Active Member
ای بابا .. مثل اینکه دیر زسیدم .... :)
ما هم سرویس خوبی ارائه می دیم .... از الان که فورم شما 100 نفره .. تا بی نهایت بازید ... سرور های ما در خدمت شما هستند .... با امکاناتی که هر وب مستری آرزوی داشتن اون ها رو داره .... با قیمت مناسب
برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق آیدی تماس بگیرید.

Mozafary

Member
۱-نیازت با یک هاست ۵۰مگابایتی هم برآورده میشه.بیاد داشته باش همیشه میتونی به پلن بالاتر ارتقا بدی
۲-کمتر از ۲۰۰۰مگابایت ماهیانه نیازت رو برآورده میکنه
۳-از جایی که سال دوم هم تعداد اعضای سایتت زیر ۱۰۰نفر باقی نمونه
درود

با اين اينترنت ذغاليم و اين سنگيني مجيد آنلاين تا حدودي جستجو كردم ولي چيزي دست گيرم نشد، براي همين لاجرم به ايجاد تاپيك شدم

من ميخوام يه فروم بي بي راه بندازم و در مورد ميزان هاست و همبنطور پهناي باند اطلاعات ميخواستم
اينرو بگم كه در سال اول حداكثر اعضا فك نميكنم به صد نفر برسند و اكثر مطالب هم تكست هستند
البته دوست ندارم يه جوري باشه كه وسط راه به مشكل بخورم
اگر ممكنه در موراد زير بنده رو راهنمايي كنيد
1. ظرفيت هاست
2. پهناي باند
3.از كجا هاست بگيرم

از لطف همگي دوستان پيشاپيش سپاسگزاري مي كنم

A-750

Active Member
سلام
میتونید با 200 مگ شروع کنید بعد هر وقت کم اومد با پرداخت ما به التفاوت به اسونی فضا و پهناتونو زیاد کنید
لیست پلانا و قیمتامون
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=108054

اگه تا 15 آذر ماه بگیرید هاست 200 مگ رو سالانه میدیم 12000 تومان

Yahoo ID:etemadhost
Mail:[email protected]

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا