هاستينگ فري مي خواهم!نیاز فوری!برای زوپس!

سلام
من به دنبال هاستينگ خوب مي گردم! والا قرار هست كه سايت رسمي پشتيباني زوپس زده بشه ولي متأسفانه هاستينگ نداريم! حالا اگر ميشه هاستينگ هاي خوب ,اعم از فري و پولي رو معرفي كنيد!(فري باشه كه بهتر هم هست!)
قایل توجه ! با دادن آدرس یک هاستینگ خوب هم ما می تونیم مردم رو بیشتر به مدیریت های محتوا هایی همچون زوپس آشنا سازیم هم اینکه خوب ساپ.رت مجانی , دانلود مجانی و... خواهیم داشت! خلاصه کمک کنین ضرر نمی بینید!اقلأ به افراد دیگه کمک کردین!

ببين سايت رسمي پشتيباني زوپس خواهد شد! فقط مشكل هاست هست!
فقط اگر ميشه جاهاي ديگه رو هم معرفي كنيد چون اين پهناي باندش كم هست , مشكل پيدا خواهيم كرد!
ولی بازم خیلی خوب بود!

sky_man

New Member
n

سلام دوست عزيز
ببين به اينجا يك سري بزن Web Hosting

تو اين سايت سه نوع مختلف وب هاستينگ هست

راستي براي پهناي باند
اگه خواستي مي تونم برات پهناي باند رو اضافه كنم :wink:

آقا خيلي عالي بود دستت درد نكنه! فقط اينا مطمپن هست ديگه؟ يك وقت نبنده سايت رو!

205

Member
اونشو دیگه نمی دونم
منم جمع کردم تا روز مبادا به دردم بخوره

خودم سایت ندارم :cry: :cry:

sky_man

New Member
سلام دوستان
ببخشيد اون لينك اولي كه دادم مشكل داشت لينك رو تغيير دادم لطفا دوباره ببنيد

راستي من واقعا به شما توصيه مي كنم هاست هاي رايگان رو استفاده نكنيد چون شما با دادن پول بسيار بسيار اندكي مي تونين از هاست هاي عادي استفاده كنين!!

مشكل پول نيست ! مشكل كرديت كارت هست! كه به نظر من نبايد در راه اينترنت استفاده بشه! به خصوص كه الان جهل بالا رفته! اينجا هم همه هاستينگ ها را دبيت مي خواهند يا كرديت!

golden

Member
من فکر میکنم شما برای چنین کاری حتما یه هاستینگ پولی بخر. همه میدونند که هاستهای رایگان چه مشکلاتی دارند.

در مورد پولشم شما میتونید با قرار دادن بنرهای سایتهای واسطه خرید و فروش بنر، 4-5 ماهه تمام پولتون را پس بگیری.

من یه سایت با قیمت و ساپورت عالی به شما پیش نهاد میکنم.
http://www.TheFastestHosting.com

پهنای باند خوبی هم داره.
من امتحانش کردم عالی بود.

sky_man

New Member
سلام دوست عزيز
ببين من حاظرم بهت رايگان بدم
فقط يك تماس با ياهو آيدي persiancompany_com
يا با ايميل [email protected]
تماس بگير

جدیدترین ارسال ها

بالا