هارد

hamedshd

Member
سلام
یه هارد یه ترابایتی seagate اکسترنال دارم که زندگانیم روشه
الان باز نمی شه
ویندوز که اومد بالا اسکن اند فیکس را زدم بعد دیگه باز نکرد
حالا میگه باید فرمت بشه
چه کنم دوستان.........................

بندانگشتی های پیوستی

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست عزیز

متاسفانه هارد شما آسیب جدی دیده . برای بازیابی اطلاعاتتون به مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید . در برخی مراکز پیشرفته حتی بطور سخت افزاری مشکل رو تا حد زیادی میتونن حل کنند .

موفق باشی :rose:

سلام
یه هارد یه ترابایتی seagate اکسترنال دارم که زندگانیم روشه
الان باز نمی شه
ویندوز که اومد بالا اسکن اند فیکس را زدم بعد دیگه باز نکرد
حالا میگه باید فرمت بشه
چه کنم دوستان.........................

بندانگشتی های پیوستی

سلام
منم یک هارد 1ترا سی گست دارم گزینه Bitlockerرا فعال کردم وبعد غیر فعال ، روی ایکن درایو توی My computer علامت یک قفل باز بود ،بعد از تعویض ویندوز این علامت قفل بسته شد و دیگه هاردم باز نشد نمایندگی بردم گفت اطلاعات روش نیست وهارد خالیه در صورتیکه 500گیگ اطلاعات داشتم.
الن هم که نماینکدگی هاردو به من داده درایوش توی my Computerنمیاد.
دوستان ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر از همه عزیزان

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
منم یک هارد 1ترا سی گست دارم گزینه bitlockerرا فعال کردم وبعد غیر فعال ، روی ایکن درایو توی my computer علامت یک قفل باز بود ،بعد از تعویض ویندوز این علامت قفل بسته شد و دیگه هاردم باز نشد نمایندگی بردم گفت اطلاعات روش نیست وهارد خالیه در صورتیکه 500گیگ اطلاعات داشتم.
الن هم که نماینکدگی هاردو به من داده درایوش توی my computerنمیاد.
دوستان ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر از همه عزیزان

شما تا حالا داده ها رو بصورت رمزی روی هارد دیسک می نوشتید که چون خود ویندوز قبلی کلید اش رو داشت
مشکلی نبود اما حالا که ویندوز رو عوض کردید ویندوز جدید از کلید این داده ها بی اطلاعه.

دقیقا از ساختار سیستم اش اطلاع ندارم اما اینو می دونم که هر ویندوزی که نصب می کنید برای رمز گذاری اطلاعات
روی هارد دیسک یک کلید منحصر بفرد داره، وقتی ویندوز رو عوض می کنید کد این کلید عوض میشه و دیگه
به اطلاعات رمز گذاری شده با یک کلید دیگه دسترسی نخواهد داشت. برای همینه که موقع شروع رمز گذاری
ویندوز پیغام میده و اکیدا توصیه می کنه که از روی کلید رمز گذاری یک نسخه پشتیبان بگیرید و روی فلش درایوی یا هر
درایو خارجی دیگه ای ذخیره اش کنید. بدون اون کلید اگر اطلاعاتی هم روی هارد دیسک موجود باشه، بر اساس کلید
ویندوز جدید صرفا یکسری داده های بدرد نخوره و اگه پارتیشن ها رمزی باشند، مثل هارد دیسک بدون پارتیشن دیده میشه.

چه طوری میتونیم این مشکلو برطرف کنیم اخه 500 گیگ اطلاعاتم داره از بین میره.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این مشکل رو یکی از دوستام با لینوکس بر طرف کرده.یعنی این کلیدها با ویندوز اگه کار نکرد با لینوکس راه میافته.یه سی دی لینوکس لایو گیر بیار.من فردا از دوستم میپرسم میگمت.

جدیدترین ارسال ها

بالا