نیاز به object های آماده مکس

pooya007

New Member
سلام:)

برای پروژه طراحی معماری نیاز به object های آماده مکس مثل نیمکت، نورافکن، چراغ محوطه ، درخت و ..... دارم از دوستان عزیز اگه سایت یا منبعی را میشناسن خواهش میکنم تو یافتن این عناصر به من کمک کنند

ممنون:cool:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
اگه می تونی و امکانش برات هست یه مجموعه 8 سی دی هست به نام total objects که می تونی بخریشون . توی دو پارت عرضه میشه . کلا برای کساییکه تو کا معمارین واقعا مفیده من هر دوشونو دارم . خیلی جالبن . قیمت هر دو تا پارتش با هم 10000 تومنه . اگه پیدا شد که هیچ والا بگو که برات آدرس و شماره تلفن دفترشو بفرستم . در ضما اگه کارت با 7، 8 تا مدل حل میشه بگو چی می خوای برات بفرستم

آخرین ویرایش:

pooya007

New Member
اگه می تونی و امکانش برات هست یه مجموعه 8 سی دی هست به نام total objects که می تونی بخریشون . توی دو پارت عرضه میشه . کلا برای کساییکه تو کا معمارین واقعا مفیده من هر دوشونو دارم . خیلی جالبن . قیمت هر دو تا پارتش با هم 10000 تومنه . اگه پیدا شد که هیچ والا بگو که برات آدرس و شماره تلفن دفترشو بفرستم . در ضما اگه کارت با 7، 8 تا مدل حل میشه بگو چی می خوای برات بفرستم
ازت ممنون میشم اگه چنتا مورد مثل نیمکت ( ترجیحا" ساده باشه و بدون تزیینات زیاد) ، چنتا درخت و یکی دو مدل چراغ محوطه( باپایه ) رو برام لطف کنی اگر سایتی هم سراغ داشته باشی برای دانلود این موارد ممنون میشم
چون وقتم بسیار محدوده

خیلی ممنون از لطفت

MoryAbdi

Member
اگر سرعت اینترنتت بالاست یه مدت دگه صبر کن تا لینکش رو ردیف کنم...
...
145fs190798.gif

یه مدت دیگه تو وبلاگم یه پست برای دانلود 8 سی دی despnsa قرار میدم...
http://3download.blogfa.com/

gigamax

هنوزم می خوای اگه مدلاتو توی اینا گیر نیاوردی بگو برات بفرستم . بچه های مجید آن لاین دیگه اندشن

pooya007

New Member
هنوزم می خوای اگه مدلاتو توی اینا گیر نیاوردی بگو برات بفرستم . بچه های مجید آن لاین دیگه اندشن
100% خداییش تو هیچ فورومی ندیدم به این سرعت جواب کسی رو بدن
bliss.gif

تو سایتهای که جناب pythoN آبجکت های جالبی بودن که یه تعدادی رو دانلود کردم و بقیه یا پولی هستن یا نیاز به پبت نام دارن

اگه لطف کنید چند مدل درخت و نیمکت و چراغ ایستاده برای محوطه سازی لطف کنید بی نهایت ممنون میشم
27.gif

راستی! از اونجایی که بنده کاملا مبتدی تو زمینه ایمپورت و متریال گذاری به چنتا مشکل برخوردم که مطمئنم باز هم دوستان عزیز کمکم میکنن
23.gif

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=75851

gigamax

عزيز من مشكلت چيه ؟ بگو تا بقيه كمكت كنن. براي مدل هم سعي مي كنم امروز برات آپلود كنم

gigamax

دوست من. فايلهاي زيرو بگير و هر كدوم خواستي شمارشو بنويس تا برات آپ كنم . مدلها خيلي راحت تو مكس ايمپورت ميشن.. البته مدلهاي داده شده بدون تكسچرند. اينها از همون مجموعه total Object هستند

پیوست ها

• Pics.zip
    505.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • Pics 2.zip
    952 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • Pics 3.zip
    332.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

pooya007

New Member
بی نهایت ممنون از لطفتون

اگه ممکنه object های موجود تو مجموعه Pics رو آپلود کنید خیلی متشکرم

در ضمن اگه object های آماده انسان (نشسته ،ایستاده و ....) هم داشتید خیلی به دردم میخوره

gigamax

براي اونا مي توني از نرم افزار پازر (Poser) استفاده كني . كه هم نشسته و هم ايستاده و دراز كشيده و هم ... داره. بعد مدلهاي ساخته شده رو تو مكس ايمپورت كن

gigamax

مدلاتو دانلود كن

سلام خدمت آقاي جيمز باند عزيز:D
اينم چيزايي كه خواستي و قولشو داده بودم
اينا هم توشن rar داره هم zip كه به صورت من دراوردي باهم مخلوط شدن:D
دانلود كن، حالشو ببر، ما رو هم دعا كن :cry:
بازم چيزي خواستي بگو.
سعي كن مدلهايي كه مي خواي خودت بسازي تا مدلسازيت قوي شه

پیوست ها

• Object1.zip
    745.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • Object2.zip
    615.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Night_Alone

New Member
For Help U

salam duste aziz
shoma agar mikhaid kare vaghei va ba keifiati ro era'e bedid
mitunid ba bande tamas begirid
(Yeki az Fa'aliathaye Teame ma, anjame project haye memari hast)
be har hal bande tu har zamine ke kuchektarin moshkeli darid, dar khedmate shoma hastam.
02122472114
bargharar bashid

pooya007

New Member
سلام خدمت آقاي جيمز باند عزيز:D
اينم چيزايي كه خواستي و قولشو داده بودم
اينا هم توشن rar داره هم zip كه به صورت من دراوردي باهم مخلوط شدن:D
دانلود كن، حالشو ببر، ما رو هم دعا كن :cry:
بازم چيزي خواستي بگو.
سعي كن مدلهايي كه مي خواي خودت بسازي تا مدلسازيت قوي شه
بی نهایت از لطفت ممنونم
26.gif

خیلی به کارم کمک کردی

pooya007

New Member
خب بعد 6 روز کار با مکس بالاخره پروژه ام تموم شد و امروز با موفقیت تحویل دادم
msn-wink[1].gif

به عنوان اولین کار به نظرم خوب شده و از همه دوستانی که لطف کردند و آبجکت های مورد نیازم رو آپلود کردند بی نهایت ممنونم

نمونه کار رو هم اینجا تو صفحه 4 گذاشتم خوشحال میشم نظر بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا