S.M.Mousavi
Member
با عرض سلام خدمت کاربران محترم
بنده قصد دارم در حوزه هاستینگ و سرور سرمایه گذاری کنم و در حال حاضر پیش نیازهای لازم برای اینکار در حال انجام هست.
حتی پیگیر ثبت شرکت و ... هستیم.
ما از لحاظ سرمایه گذازی مشکلی نداریم و توانایی کامل تامین هزینه ها رو داریم.
شخص بنده نیز تا حدودی تخصص دارم اما تخصص بنده آنچنانی نیست که بتونم مباحث مربوط به کانفیگ سرور و پشتیبانی مشتریان رو به صورت کامل انجام بدم.
به همین دلیل نیازمند یک شخصی هستم که تخصص کامل در زمینه هاست و سرور رو داشته باشه و از شروع کار مارو همراهی کنه تا بتونیم باهم پیشرفت کنیم.
دوستان عزیزی که مایل هستن با ما همکاری کنن همینجا یا بصورت خصوصی اعلام حضور کنند یا به بنده ایمیل بدن.
هرگونه سوال و یا ابهامی رو هم دارید میتونید مطرح کنید بنده پاسخگوی شما خواهم بود.
با تشکر
[email protected]بنده قصد دارم در حوزه هاستینگ و سرور سرمایه گذاری کنم و در حال حاضر پیش نیازهای لازم برای اینکار در حال انجام هست.
حتی پیگیر ثبت شرکت و ... هستیم.
ما از لحاظ سرمایه گذازی مشکلی نداریم و توانایی کامل تامین هزینه ها رو داریم.
شخص بنده نیز تا حدودی تخصص دارم اما تخصص بنده آنچنانی نیست که بتونم مباحث مربوط به کانفیگ سرور و پشتیبانی مشتریان رو به صورت کامل انجام بدم.
به همین دلیل نیازمند یک شخصی هستم که تخصص کامل در زمینه هاست و سرور رو داشته باشه و از شروع کار مارو همراهی کنه تا بتونیم باهم پیشرفت کنیم.
دوستان عزیزی که مایل هستن با ما همکاری کنن همینجا یا بصورت خصوصی اعلام حضور کنند یا به بنده ایمیل بدن.
هرگونه سوال و یا ابهامی رو هم دارید میتونید مطرح کنید بنده پاسخگوی شما خواهم بود.
با تشکر
موسوی