نیاز به یک طرح نوروزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

scooter2005

Member
دوستان می خوام یه هدر برای یه سایت به مناسبت عید طراحی کنم کسی طرحی چیزی سراغ داره ؟
مثلا سفره هفت سین و یا مثلا حاجی نوروز و از این جور چیزها . منظورم از طرح یه چیزی مثل این ها هست که اماده هست و فقط کافیه بندازیش رو طرح اصلیت :

000b5a40_medium.png

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مطمئنید اینها به درد نوروز میخوره؟!

در هر صورت اگر بانک وکتور رو در بخش ابزارهای انجمن فتوشاپ بگردید از اینجور طرحها زیاد هست.

scooter2005

Member
شما حالت خوبه دوسته گلم ؟
همینجوری بدون اینکه بخونی فقط خواستی یه پستی کرده باشی ؟ واقعا ممنون
نوشتم مثلا سفره هفت سین و یا مثلا حاجی نوروز و از این جور چیزها بعد گفتم منظورم یه چیزی تو این مایه هاست نه اینکه همینا بهم بدید !

newdelta

Member
سلام دوست جدیدتر از من. آقا قبل از اینکه جواب یه پستو بدی یه خورده به سابقه افراد و مسئولیتشون یه نگاهی بندازی بد نیست.
خوب حالا منظورتو کامل متوجه نشدن باید اینجوری جواب بدی.

GFX Master

شما حالت خوبه دوسته گلم ؟
همینجوری بدون اینکه بخونی فقط خواستی یه پستی کرده باشی ؟ واقعا ممنون
نوشتم مثلا سفره هفت سین و یا مثلا حاجی نوروز و از این جور چیزها بعد گفتم منظورم یه چیزی تو این مایه هاست نه اینکه همینا بهم بدید !

نمیدونم چطوری برداشت کردی که من احتیاج به زدن پست دارم!! :-?

شما وقتی یه نمونه عکس میذاری یعنی تو این مایه ها میخوای!

همین الان هم دارید میگید که حاجی نوروز و هفت سین ولی تو این مایه ها!

لطف کنید در پست زدن دقت کنید و احترام متقابل رو نگه دارید.

scooter2005

Member
من نوشتم تو این مایه ها یعنی کار اینطوری باشه نوع کار منظورم هست نه خود کار ، شما به جای اینکه جواب بدی نشستی از تو ده خط من نکته انحرافیش رو پیدا کردی بعد جواب دادی یا جواب نده یا اگر میدید درست و حسابی . والا من تو تاپیکهای فرعی فروم هم همچین جوابی ندیده بودم !

سامی

New Member
حفظ حرمت ...

من نوشتم تو این مایه ها یعنی کار اینطوری باشه نوع کار منظورم هست نه خود کار ، شما به جای اینکه جواب بدی نشستی از تو ده خط من نکته انحرافیش رو پیدا کردی بعد جواب دادی یا جواب نده یا اگر میدید درست و حسابی . والا من تو تاپیکهای فرعی فروم هم همچین جوابی ندیده بودم !

سلام دوست عزیز
اگه مدیر انجمن گرافیک جواب درخواست کنندگان رو نده کی بده ؟
حفظ حرمت ها در انجمنی مثل مجیدآنلاین واجبه ...
امیدوارم موفق باشین ...

GFX Master

لطفا تا زمانی که یاد نگرفتید چطور با دیگران صحبت کنید به هیچ وجه تاپیک یا درخواستی ایجاد نکنید.

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا