نیاز به یک سیستم کاملا حرفه ای با بودجه نامحدود

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام دوستان عزیز :rose:

با اینکه خودم کمی دستم تو کاره ولی بازم خواستم از شما اساتید و یاران با وفا یه خواهشی بکنم

من یه سیستم کاملا قوی برای کارای انیمیشن و کلا تری دی و اینا واسه شرکت می خوام که به عنوان سرور نیز ممکنه استفاده بشه

خواستم یه سیستم با بودجه نامحدود مشخص کنید
ممنون می شم مرسی
بازم تاکید می کنم رو قیمت زوم نکنید اصلا مهم نیست
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

K1-CGMaster

Well-Known Member
دوست عزیز این جواب بود؟

خب دارم می گم بودجه از شرکته و تازه تاسیس هم هست

rezaoptic

Well-Known Member
خب اینجوری که نمیشه شما اگه محدود نیستید برید یه ابر رایانه مثل مال ناسا بگیرین.
بلاخره یه محدودیتی باید باشه؟
این جوری که نمیشه گفت.
میتونیید برین سایت های مثل دل و آی بی ام وماکروسافت و دیگه شرکت های تولید قطعات رایانه اونجا تو قسمت فروشگاهش میتونید مشخصات یه سری سیستم رو ببینید.
خودتون هم اون قیمتشو دلار رو به ریال تبدیل میکنید یه خورده بیشتر از یه خورده بالاتر میتونید تو ایران گیر بیارید یا سفارش بدین واستون بیارن.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
برو یه سیستم box بگیر که مخصوص رندر و انمیشن سازی هست
کد:
http://www.boxxtech.com/

pclord

کاربر متخصص
فعلا هیچی نگیری بهتره، قیمتا به قدری رفته بالا که نخریده هنگ میکنی.

من خودم هنوز 3 تا از قطعاتمو نگرفتم یا نمیفروشن یا قیمت فضایی به آدم میگن که کلا پشیمون میشی، هفته قبل که میخواستم سیستم بگیرم سی پیو اینتل 2600k قیمتش 389 تومن بود 2 روز معطل شدم نتونستم بگیرم قیمتا رفت بالا تا امروز که همین سی پیو قیمتش به 550 رسیده و بالاتر هم خواهد رفت. معلوم نیست چه بلایی داره سر بازار میاد اما همینو میدونم که سیل زدگی کارخونه هارد سازی تایلند روی کل قطعات سخت افزاری تو ایران تاثیر گذاشته. من نمیدونم هارد کم شده چرا سی پیو و ... باید گرون بشن، تو ایران به خاطر وجود یک سری دلال سود جو و نبودن نظارت و کلا بی صحاب بودن این م... همیشه باید از این بدبختی ها بکشیم.

موفق باشی.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
فعلا هیچی نگیری بهتره، قیمتا به قدری رفته بالا که نخریده هنگ میکنی.

من خودم هنوز 3 تا از قطعاتمو نگرفتم یا نمیفروشن یا قیمت فضایی به آدم میگن که کلا پشیمون میشی، هفته قبل که میخواستم سیستم بگیرم سی پیو اینتل 2600k قیمتش 389 تومن بود 2 روز معطل شدم نتونستم بگیرم قیمتا رفت بالا تا امروز که همین سی پیو قیمتش به 550 رسیده و بالاتر هم خواهد رفت. معلوم نیست چه بلایی داره سر بازار میاد اما همینو میدونم که سیل زدگی کارخونه هارد سازی تایلند روی کل قطعات سخت افزاری تو ایران تاثیر گذاشته. من نمیدونم هارد کم شده چرا سی پیو و ... باید گرون بشن، تو ایران به خاطر وجود یک سری دلال سود جو و نبودن نظارت و کلا بی صحاب بودن این م... همیشه باید از این بدبختی ها بکشیم.

موفق باشی.
به خاطر نوسان شدید قیمت دلار تو بازاره و بعید میدونم که به این زودی پایین بیاد مخصوصا با ت.ح.ر.ی.م جدید اصلا امکان نداره پایین بیاد . اگه روی قطعه رو هم دیدیم باید شکر کنیم چه برسه به قیمت

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا