نیاز به یک اسپانسر جهت حمایت مالی

websamancom

Well-Known Member
آقا تاپیک ملت رو خراب نکن
خدا رو شکر که خریددا رتا چند روز مخم رو خورد
دوستا قضاوت کنن یک فروشگاه رو بدی 550 که بازدیدش فقط از لینکهایی چون +18 .و مطالب مشابه اینه ظلم نیست؟
من فقط اینرو رو کردم اگه با بنده حرفی داشتید میتونید بیاید در یاهو بحث کن تاپیک ملت رو خراب نکن

PadinaWebGroup

Active Member
1. من فروختم رفت !
2. خودتم كه فهميدي اون باكس اشتباه بود ! من نگفته بودم بذاره لينك را !
3. تو بيشتر از اون همه مدير و يوزر پي تي ميدوني ؟!
4. عزيز ضايع شدي ديگه ادامه نده !!

موفق باشيد..

آخرین ویرایش:

pdsir

Member
بنام خدا
دوستان توروخدا دعوا نکنید ازشما جناب وب سامان خواهش می کنم. اگه اقای پادینا شما رو قبول ندارند. من یکی که دارم.
من یک چیزی رو عرض کنم البته این نظر من هست:
جناب پادینا از لحن صحبت کردنشون معلوم هست که آدم زیاد جالبی نیستند | البته ببخشید هاااااا
اما اگه دقت کنید اینجا شما ضایع شدید جناب پادینا چون خودتونو باختین ! اما جناب وب سامان واقعا احترام هم به تاپیک بنده و هم به شما گذاشتند. امیدوارم از دل ایشون بتونید در بیارید.
درضمن باید ذکر کنم: بهترین اسپانسر ای که دیدم از لحاظ اخلاق و پشتیبانی وب سامان هست

یا حق

PadinaWebGroup

Active Member
بنام خدا
دوستان توروخدا دعوا نکنید ازشما جناب وب سامان خواهش می کنم. اگه اقای پادینا شما رو قبول ندارند. من یکی که دارم.
من یک چیزی رو عرض کنم البته این نظر من هست:
جناب پادینا از لحن صحبت کردنشون معلوم هست که آدم زیاد جالبی نیستند | البته ببخشید هاااااا
اما اگه دقت کنید اینجا شما ضایع شدید جناب پادینا چون خودتونو باختین ! اما جناب وب سامان واقعا احترام هم به تاپیک بنده و هم به شما گذاشتند. امیدوارم از دل ایشون بتونید در بیارید.
درضمن باید ذکر کنم: بهترین اسپانسر ای که دیدم از لحاظ اخلاق و پشتیبانی وب سامان هست

یا حق

دوست عزيز منم به شما 100مگ هاست با پهناي بالا بدم از منم اينطوري دفاع ميكنيد ؟!
خود وب سامان خان قبول كردند كه داشتند اشتباه ميكنند ! و بحث را تموم كردند به خوبي اما شما نميخواي تموم كني و بحث را كش ميدي ! و شما ميگي من خودمو باختم ؟! شما كه تايپيك هايي كه ايشون بهم توهين كرده در پي تي را نديد ! من در كل ادم صبوريم و مشتري مدار ! اونقدر بهم الكي تهمت و توهين كردند كه كاري به هيچ كدوم نداشتم اما وب سامان عزيز واقعا با حرف هاي الكي كه همش سوتفاهم بود هم اعصاب خودش و منو به حدي خراب كرد كه مجبور شدم اينطوري حرف بزنم .. من نگفتم وب سامان را قبول ندارم ! من قبل از اين بحث ها ايشان را به دوستان نيز معرفي كرده بودم اما با اون چند تا پست الكي كه خودشونم قول اون عكس را خوردند منو نا اميد كردند و منم از ايشون دل سرد شدم .. اگرم از من چيزي ديديد به بزرگي خودتون ببخشيد..

وب سامان جان بابت اين تايپيك ها ازت معذرت ميخوام اما شما هم اگر احساس غرور نكنيد بيا و بگو كه درباره ي من اشتباه فكرمي كردي...

موفق و پيروز باشيد..

ارادتمند .. شمشاد:oops:

سلام
من نمی خواستم کش بدم مسأله رو ! فقط از لحن صحبتتون اون رو گفتم. شرمنده اگه چیز بدی گفتم.
راستی من دوباره عضو شدم چون اون نام کاربریم خیلی قدیمی بود و بعد تغییرات نمی تونستم کاری کنم :)
درضمن من به مقدار هاستی که وب سامان عزیز دادند اصلا کاری ندارم. به این کار دارم که مرام داشتند کمک کردند. همین و بس !!!
حالا هم بیاین همگی عذر خواهی کنیم.
من به نوبه خودم هم از شما و هم وب سامان عزیز و مخصوصا ادمین ها و کاربران مجید آنلاین عذر میخوام.
واقعا شرمنده ام .

یا حق :D :oops:

websamancom

Well-Known Member
با سلام
آقای الکس جناب منصوری گفتن شما یک هاست وارز پیدا کنید لینک رو برای ایشون ارسال کنید خودمون کارهاشو انجام میدیم
موفق و مویذ باشید

mersiuse

Member
پادینا جان یه شماره چیزی برام پیغام خصوصی بده باهات تماس بگیریم عزیز یا یه Id چیزی بده :razz:

جدیدترین ارسال ها

بالا