نیاز به چندین اسکرییپ و برنامه فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaberjiji

Member
سلام دوستان من نیاز به چندین اسکریپ به این شرح دارم:
1) یه سیستم وبلاگ دهی به کاربران به صورت اتوماتیک البته باید به کاربر بتونه ساب دومین بده امکانتتش هم زیاد باشه 100% فارسی و ..... امکانات دیگه در ضمن همراه با نمونه کار باشه .
2) سیستم گالری تصاویر با امکاناتی چون امتاز دهی توسط کاربر به تصاویر و تصویر پربیننده و ... در ضمن حتما بشه از طریق ftp عکسها رو گذاشت و خودش اتوماتیک عکس رو کوچم کنید و وقتی کاربر رو عکس کلیک کرد بزرگ بشه مثل همه سایتهای دیگر . نمونه کار فراموش نشه.
3) گالری موزیک : با قابلیت جستجو موزییک و امتاز دهی و تعداد دانلود و .... نمونه کار فراموش نشه.
4) البته یه انجمن هم می خواستم که php bb رو نصب کردم فقط خواستم بدونم قالب دیگری نداره؟
5) یه سیستم بازارچه الکترونیک مثل بقیه بازارها همراه با نمونه کار.
6)سیستم ثبت لینک خودکار توسط کاربر امکاناتش تقریبا مثل link.iR باشه فقط رایگان باشه .
7) یه چت روم ثبت ساده و در عین حال شیک . همرا نمونه کار
8 ) دفتر یادبود پیشرفته همرا با منونه کار .
9) سیستم آمار گیر پیشرفته که امار اولیه رو مثل بازدید امرو ز وافراد آنلاین و .... رو صفحه اول نمایش بده و آمار کامل رو یه جای دیگه کاملا فارسی و نومنه کار داشته باشه رایگان هم باشه... اگه مثل این رو داشته باشید خوبه
shereno.com
10 ) سیستم ارسال کارت پستال رایگان و فارسی همرا با نمونه کار مثل
shereno.com این سایت
اگه دوستان من رو کمک کنند خیلی ممنون می شم فقط تمام اسکریپها و برنامه باید فارسی باشه ، رایگان باشه و نمونه کار هم داشته باشه
باز هم متشکرم در ضمن نگید سرچ کن پیدا می شه

oliver

Member
همه اينها رو با يه سرچ پيدا مي كني .
البته بگم سيستم هايي كه مي خواي همه رايگانش هست به صورت حرفه اي اما سيستم وبلاگ دهي بدرد بخود رايگان وجود نداره . البته lifetype بد نيست

YTERROR

Active Member
ببخشید فکر کنم یک چیزش جور در نیاد این که فری باشه اگه غیر فری خواستی بگو چون این چیزهای که گفتی فریش هست ولی قدیمی یا بازده خوبی نداره جوری که شما بخویان و باید نوشته یا فارسی بشه =لاصه اگه خواستی پیام شخصی بده

shemshad

Banned
آقا تمامي اين اسكريپت ها رو نميتوني رايگان پيدا كني ولي بعضي هاشو با سرچ كردن ميتونيد پيدا كنيد
شما بايد اول سرچ كنيد اگه نبود تايپيك بزني نه اينكه بگي نگين سرچ كنم

sajjad_eb

Well-Known Member
70 درصد (7مورد) این چیزایی که می خوای توی phpNuke و پلاگین هاش هست (اطلاعات بیشتر : + و +)
30 درصد بقیه رو هم می تونی از سایت هایی که امکانات آنلاین می دن بگیری. مثلا برای "سیستم آمار گیر پیشرفته" می تونی از گوگل استفاده کنی

jaberjiji

Member
خوب من اصلا دوست ندارم از این برنامه های نمی دونم phpNuke استفاده ککنم
یه سوال من می تونم ار این برنامه استفاده کنم یعنی فقط از امکاناتش ولی روی قالب خودم نه قالب های اماده ؟

sajjad_eb

Well-Known Member
یه سوال من می تونم ار این برنامه استفاده کنم یعنی فقط از امکاناتش ولی روی قالب خودم نه قالب های اماده ؟

شما اصلا می دونی چی هست که می گی :

100% نمی دونید که سوال دوم رو پرسیدین. شما می تونید اصلا خودتون قالب درست کنید. درضمن قالب های آماده برای PHPNuke اونقدر زیاد هست که شما می تونید چیزی که می خواین رو پیدا کنید و با یه edit فارسیش کنید.

jaberjiji

Member
گفتم که اموزش بده که این کدها رو چه جوری و کجا برازم اصلا کار نمی کنه نمونه کارا دیگه هم باشه عالیه

jaberjiji

Member
همونطور که توی توضیحات نوشته
کدهای مربوط رو توی هد و بقیه رئ توی بادی کپی کردم

sajjad_eb

Well-Known Member
گفتم که اموزش بده که این کدها رو چه جوری و کجا برازم اصلا کار نمی کنه نمونه کارا دیگه هم باشه عالیه

همونطور که توی توضیحات نوشته
کدهای مربوط رو توی هد و بقیه رئ توی بادی کپی کردم

چی می گی ؟
آموزش چی بدم ؟ PHPNuke ؟ کدوم کد ؟ اصلا به اینجا مربوطه اینا ؟

jaberjiji

Member
نه اقا فقط يه اسكريژ چت روم هست و 2 تا ديگه كه به درد من زياد نخورد

iranads

Active Member
اسکریپت که زیاد دارم......بیشتر از 20 تاست ولی اگه اسکریپت درخواستی بگی واست میفرستم....
البته این سرویس مخصوص کاربرای سایته همه نمیتونن تمام بخش هارو ببینن.....این کار رو کردم تا همین جوری کسی دانلود نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا