نیاز به راهنمایی دوستان در زمینه پرداخت انلاین با بانک سامان

MR201

New Member
سلام

من میخوام یه صفحه در سایت راه بندازم که کاربر از طریق اون صفحه میتونه پول به حساب صاحب سایت واریز کنه. به زبان شیرین php که الیته توش وارد نیستم.

در صفحه مورد نظر کاربر مبلغ مورد نظر + ایمیل ادرس و نام کاربریش رو وارد میکنه و بعد دکمه پرداخت رو میزنه.

نیاز ندارم که اطلاعات در دیتابیس سیو بشه. فقط میخوام وقتی کاربر پرداخت رو انجام داد
اگه خطایی رخ داد تو همون صفحه به کاربر اعلام بشه

و اگه پرداخت با موفقیت انجام شد. 2 ایمیل ارسال یشه.
یک ایمیل که فروشنده و یک ایمیل هم به کاربر (به همون ادرس ایمیلی که تو صفحه استارت وارد کرده.

داخل این ایمیل هم اطلاعات پرداخت نوشته میشه.
اطلاعاتی از قبیل

• نام کاربری که کاربر در صفحه اول وارد کرده
  • ادرس ایمیل کاربر
  • مبلغ پرداخت شده
  • ادرس ای پی
  • و زمان (تاریخ و ساعت) پرداخت
خیلی گشتم تو اینترنت برای این کد اما همه جا دیدم که سیستم مدیری نوشته شده که دیتابیس داره !!
منتها من در این هاستی که دستم هست دیتابیس mysql ندارم. نمیخوام هم از دیتابیس استفاده کنم.
فقط ایمیل فرستاده بشه

مستندات فنی بانک سامان رو هم پیدا کردم ولی هم خیلی زیاد بود. هم اینکه سمپل php نداشت

ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید

تشکر و سپاس

MR201

New Member
زرین پال رو امتحان نکردید ؟

دوست عزیز
ضمن تشکر از توجه شما
زرین پال رو دیدم. راستش این یک واسطه هست و من نمیخوام از واسطه استفاده کنم.

ایا راهنمایی برای پیاده سازی این روشی که من مطرح کردم وجود داره ؟

قبلا که سایت ایگلد فعالیت داشت یادمه من براحتی این سیستم رو با ایگلد پیاده کرده بودم. روش به این صورت بود که پارامترها پاس میشد و نتیجه دریافت میشد و بعد مقایسه ها صورت میگرفت.

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
نیاز ندارم که اطلاعات در دیتابیس سیو بشه. فقط میخوام وقتی کاربر پرداخت رو انجام داد
اگه خطایی رخ داد تو همون صفحه به کاربر اعلام بشه

و اگه پرداخت با موفقیت انجام شد. 2 ایمیل ارسال یشه.
نمیشه ! قبل از این که کاربر رو به بانک هدایت کنید باید یه سری از اطلاعاتشو که بعد بانک دوباره برای شناسایی اونو برای شما میفرسته رو در پایگاه داده ذخیره کنید بنابر این به استفاده از دیتا بیس نیاز دارید !
--
خیلی گشتم تو اینترنت برای این کد اما همه جا دیدم که سیستم مدیری نوشته شده که دیتابیس داره !!
منتها من در این هاستی که دستم هست دیتابیس mysql ندارم. نمیخوام هم از دیتابیس استفاده کنم.
بدون دیتا بیس شاید بتونی با سشن پیاده سازی بکنی که معمولا بانکها اونو پاک میکنن و بازم نمیشه که روش حساب کرد !
مستندات فنی بانک سامان رو هم پیدا کردم ولی هم خیلی زیاد بود. هم اینکه سمپل php نداشت
توی همین انجمن کلاس کامل استفاده از بانک سامان گذاشته شده !
موفق و پیروز باشید :wink:

MR201

New Member
نمیشه ! قبل از این که کاربر رو به بانک هدایت کنید باید یه سری از اطلاعاتشو که بعد بانک دوباره برای شناسایی اونو برای شما میفرسته رو در پایگاه داده ذخیره کنید بنابر این به استفاده از دیتا بیس نیاز دارید !
--

بدون دیتا بیس شاید بتونی با سشن پیاده سازی بکنی که معمولا بانکها اونو پاک میکنن و بازم نمیشه که روش حساب کرد !

توی همین انجمن کلاس کامل استفاده از بانک سامان گذاشته شده !
موفق و پیروز باشید :wink:

ممنونم دوست عزیز
2 تا سوال داشتم

اول اینکه این کلاس فایل رو نتونستم پیدا کنم. شما لینکش رو میدونید ؟؟

دوم به فرض استفاده از دیتابیس، فرض کنید کاربری مرحله اول رو میره جلو بعد موقع هدایت شدن به صفحه بانک خودش عمدا جلو این کار رو میگیره
اینطوری رکورد در بانک وارد میشه اما دیگه صفحه پرداختی اجرا نمیشه که بر اساس نتیجه اون رکورد اپدیت یا پاک بشه.

اینطوری الکی رکورد در بانک اطلاعاتی ایجاد میشه
فرض رو بر این بذارید که یه کاربری ازار داشته باشه و بخواد الکی بانک رو پر کنه

چطوری میشه جلو این کار رو گرفت ؟ شما خودتون تجربه کار با این درگاه بانک سامان رو دارید ؟

تشکر و سپاس از توجهتون به مشکل بنده

Masoud1365

مدیر انجمن
این لینک کلاس بانک
زمانی که کاربر از بانک بر میگرده اطلاعات توی دیتا بیس آپدیت میشه و اگر بهش نیاز نداشتیم ( یا توی یه جدول دیگه اطلاعات وریفایی شده رو ذخیره کردیم ) پاکش میکنیم که میشه توی یه بخش تعریف کرد که اطلاعاتی که تاریخشون گذشته و وریفایی نشده حذف شوند

MR201

New Member
مسعود جان
ممنون از شما

شاید نتونستم منظورم رو درست برگردونم.

حرف شما درسته. زمانی که کاربر از بانک برمیگرده ما بررسی میکنیم که رکورد ذخیره شده باید چه تغیراتی بکنه.
فرضا اگه پول پرداخت شده که رکورد اپدیت میشه و میزنه پول پرداخت شد.
اگه هم نشده رکورد پاک میشه. ولی این تغییر منوط به این هست که کاربر حتما به صفحه بانک بره.

همونطور که شما فرمودید باید قبلش اطلاعات در بانک ذخیره بشه و بعد کاربر به صفحه بانک هدایت بشه.

من منظورم این هست که کاربر دکمه پرداخت رو میزنه. مرحله اول اجرا میشه و اطلاعاتش در بانک ذخیره میشه. بعد بلافاصله مرورگر رو استاپ میکنه و دیگه به صفحه بانک نمیره. البته این روال عادی نیست. فرض رو بر این گذاشتم که یکی ازار داره و میخواد اذیت کنه.

در این حالت یه رکورد در بانک ایجاد میشه اما چون کاربر به صفحه بانک نرفته مشخص نیست چه بلایی باید سرش بیاد.
و اینطوری ممکنه هزاران رکورد در دیتابیس ایجاد شه که تکلیفش مشخص نیست !!!!!!!

امیدوارم منظورم رو درست گفته باشم.
در این مورد میتونید راهنماییم کنید؟

MR201

New Member
راستی اقا مسعود

اون تاپیک رو که لینک داده بودید دیدم. به نظر میرسه اون کلاسی که نوشته شده کارش به اتمام نرسید و نیمه کاره رها شد

راستش تو اون 12 صفحه اون تاپیک من همه پست ها رو خوندم. به نظر میرسه که اونجا به دلایل مختلف موفق نشدند که عملیات رو انجام بدن.

حتی سمپلی هم که از سایت سامان گذاشته بودند هم اینقدر گنگ و عجیب بود که من هیچی ازش سر در نیاوردم !!!

شما خودتون تابحال با این درگاه ها کار کردید ؟

MR201

New Member
از بین دوستان کسی سایتی رو نمیشناسه که نحوه اتصال به بانک سامان در زبان php رو همراه با مثال به طور کامل توضیح و اموزش داده باشه ؟

ما هر چی سرچ میکنیم همش یا اسکریپت هایی هست که کار نمیکنن ! یا پولی هستند.

یکی میگه برو مستندات فنی سامان رو بخون. والا خوندم هیچی حالیم نشد !!!
مثالش رو هم دیدم سر در نیاوردم

هیچ جا هم اموزشی پیدا نکردم که این قضیه رو اموزش داده باشه و مرجع و راهنمای اماتورهایی مثل من باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا