نیاز به اسپونسر برای سایت پر بازدید موزیک!

ICY

Member
با سلام :

من نیاز با اسپونسر برای سایت موزیک دارم : حجم الان MP3 ها 3 گیگابایت میباشد کسی میتونه تا سقف 15 گیگابایت با من همکاری کنه ؟

در ضمن تبلیغات هر کسی که با من همکاری کنه توی تبلیغات اسپونسر قبلیم که تو سایت دیده میشه قرار خواهد گرفت !

دامینهای ورودی به سایت :

Www.Muzik.IR
Www.Musik.IR
Www.ParsArchive.Com

اینو بدونین که اگه اسپونسر بشین هرگز ضرر نخواهید دید !

vatanmusic

Well-Known Member
من خودم سايت موزيك داشتم الانم هاستش هنوز هست www.vatanmusic.net ولي اين مقدار كه شما ميخوايد نيست

من موزيك هامو توي اپرا اپلود ميكردم

سلام
دوست من شما در ماه حداقل و حداكثر چقدر بازديد تعهد ميديد؟

من شما رو يك ماه به صورت آزمايشي هاست مي كنم در صورتي كه هيت مناسبي داديد و توقعات ما رو برآورده كرديد ادامه ميديم

درصورت تمايل تماس بگير
[email protected]

ali-msh

Member
منم دقیقا پیشنهاد Hostine رو دارم مایل بودید به من پیغام خصوصی بزنید

SPS12

Member
سلام
من حاضر
با اون شرایطی که خودت گفتی و کمی تغیرات
اسپانسرت بشم
اگه می خوایی یا پیغام خصوصی بده
یا به آی دی یاهو پی ام بده :sps12_mail

ehsanch

Active Member
بازدید و بازدید و بازدید... به چه قیمتی ؟ ارائه غیر قانونی و غیر اخلاقی زحمات هنرمندان ؟

ICY

Member
hostafarin با هاتون تماس میگیرم

vatanmusic جان آپلود توی این سایتا به باد دادن زحمات هست من معتقد هستم اگه کیفیت سرویس دهی یک سایت بهتر باشه مطمئنا بازدید زیادی خواهد شد!

Hostine.net جان تیم موزیک ما اقدامات لازمه را برای جذب بازدید انجام داده و حتی ما روباتی در یاهو به اسمه Robomuzik راه انداختیم تا توی روما و غیره تبلیغ کند و در نهایت سبب جذب کاربر شود!
در ضمن امکاناتی را که ما برای یک سایت موزیک راه انداختیم در حال حاضر در ایران نمونه است [از نظر دانلود و پخش آنلاین آهنگ ، لینکدونی ، سرویس پلیر برای دیگر سایتها و ...]
ور در آخر اینکه ما کم کم بازدید داشته باشین روزی 120 بازدید با ( آیپیهای) گوناگون فقط برای صفحه اول داریم !

SPS12 جان اگر با هاست آفرین تفاهم پیدا نکردیم با شما هم تماس میگیرم!

ICY

Member
من تظمین نمی کنم که حتما شما بازدیدتون زیاد خواهد شد چون شاید بیشتر کسانی که به سایت موزیک مراجعه میکنن منظورشون دانلود آهنگ هست نه هاست خریدن

باز کسی بود با این آیدی تماس بگیرد : lol_icy_lol

جدیدترین ارسال ها

بالا