awasoft2008
New Member
با عرض سلام وخسته نباشید بنده برای راه اندازی البته راه اندازی که نمیشه گفت بلکه تکمیل روز افزون سایت خودم که فعلا در زمینه دانلود نرم افزار کامپیوتر موبایل و ترفند هستش نیاز به هاستی برای ریختن فایل های مورد نظر دارم لذا بعد از بررسی هایی که انجام دادم متوجه این مسئله شدم که فعلا مقدار فضای 10 ال 20گیگ کافی می باشد وپهنای باند 100گیگ و در این راستا شرایط چند هاستینگ را بررسی نمودم ولی بنا بدلایل مالی و بالا بودن هزینه ها تصمیم به خرید از سایت های خارجی گرفتم که ولی در شک وتردید به سر می برم و متاسفانه در پرسش از افراد مخلف آنها به فروش محصولات خود پراخته و مرا راهنمایی نکرده اند .در کل هم اکنون به دنبال شخصی هستم ک به عنوان اسپانسر به من هاستی در این حدود بده با قیمت پایین و یا اینکه بدلیل نداشتن حساب مالی خارجی برای من از سایت خارجی هاست تهیه بکنه که هزینه ی این هاست سالی $35.88 USD
که البته قابلیت پرداخت ماهانه هم دارد که آن
$2.99 USD Monthly
می باشد از کلیه افرادی که توانایی فروش هاست ارزان در حدود همین قیمت و با فضای 10 گیگ یا بیشتر دارند و یا می توانند به عنوان اسپانسر مالی هزینه ی این هاست را برای من بپردازند دعوت می کنم تا با اعلام شرایط خود مرا یاری دهند البته یک نکته هم بگم فکر نکنید که من چرا مشکل مالی دارم چون متاسفانه تقریبا دو هفته یش تمام پولی هایم در حدود (200هزار تومان)
که برای خرید هاست به حساب یکی از شرکت ها واریز کردم از بین رفت زیرا شرکت جعلی بود و حالا من گیر کردم
آدرس سایت کنونی:
www.awasoft.com
که البته قابلیت پرداخت ماهانه هم دارد که آن
$2.99 USD Monthly
می باشد از کلیه افرادی که توانایی فروش هاست ارزان در حدود همین قیمت و با فضای 10 گیگ یا بیشتر دارند و یا می توانند به عنوان اسپانسر مالی هزینه ی این هاست را برای من بپردازند دعوت می کنم تا با اعلام شرایط خود مرا یاری دهند البته یک نکته هم بگم فکر نکنید که من چرا مشکل مالی دارم چون متاسفانه تقریبا دو هفته یش تمام پولی هایم در حدود (200هزار تومان)
که برای خرید هاست به حساب یکی از شرکت ها واریز کردم از بین رفت زیرا شرکت جعلی بود و حالا من گیر کردم
آدرس سایت کنونی:
www.awasoft.com