با سلام خدمت دوستان
1 ماهی میشه که یه سایت کتاب راه اندازی کردم و روزانه حدود 2500 (کمی بیشتر) بازدید داره . مشکل اینجاست که چند روزیه که هاست مشکل براش پیش اومده و سایتم زیاد Down میشه . منم میخوام هاستم رو عوض کنم ولی نمیخوان باز پول بدم .
الان من نیاز به 100 مگابایت هاست دارم پهنای باند هم دیگه هرچقدر که نیاز باشه (زیاد نمیشه
) . دسترسی ریموت به دیتابیس هم فعال باشه . این رو هم بگم که کتاب ها رو روی یه هاست دیگه گذاشتم ، یعنی یه هاست نامحدود گرفتم و کتابها روی اون هاست هست و فقط خود سایت روی هاستیه که قراره شما لطف کنید .
در ازاش من چه کاری میتونم براتون انجام بدم؟
خواهشن دوستانی نظر بدن که هاستشون قابل قبول باشه و آپ تایم خوبی داشته باشه ، چون من به خاطر اینکه سایتم Down میشه میخوام هاست رو عوض کنم و اگه هاستی که قراره بگیرم Down بشه باز همون آشه و همون کاسه .
آدرس سایت : www.98ia.com
آدرس کتابها : www.98ia.com
اگه 98ia.com وارد نشد ، مدتی بعد مراجعه کنید چون هاست Down میشه .
1 ماهی میشه که یه سایت کتاب راه اندازی کردم و روزانه حدود 2500 (کمی بیشتر) بازدید داره . مشکل اینجاست که چند روزیه که هاست مشکل براش پیش اومده و سایتم زیاد Down میشه . منم میخوام هاستم رو عوض کنم ولی نمیخوان باز پول بدم .
الان من نیاز به 100 مگابایت هاست دارم پهنای باند هم دیگه هرچقدر که نیاز باشه (زیاد نمیشه
در ازاش من چه کاری میتونم براتون انجام بدم؟
خواهشن دوستانی نظر بدن که هاستشون قابل قبول باشه و آپ تایم خوبی داشته باشه ، چون من به خاطر اینکه سایتم Down میشه میخوام هاست رو عوض کنم و اگه هاستی که قراره بگیرم Down بشه باز همون آشه و همون کاسه .
آدرس سایت : www.98ia.com
آدرس کتابها : www.98ia.com
اگه 98ia.com وارد نشد ، مدتی بعد مراجعه کنید چون هاست Down میشه .