نیازمند همکار وارد به طراحی حرفه ای تی - شرت

با سلام خدمت دوستان ، ما به یه طراح حرفه ای تی شرت نیاز داریم ، مواردی که تو کارمون بسیار مهم هستش خلاقیت و تنوع و حرفه ای بودن طرح در کار هستش ، چندتا نمونه که به نظرم جالب امد رو براتون میزارم ، دوستانی که در این زمینه تمایل به همکاری هستن پ.خ بدن به همراه نمونه کارها و سوابق بدن تا پس از بررسی بهشون به همراه جزئیات پاسخ داده بشه .

2.jpg

3.jpg
4.jpg

5.jpg

( نمونه ها فقط جهت آشنایی میباشد . )

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

lad3000

Member
سلام
من میتونم در خدمتتون باشم
ولی تاحالا به عنوان طراحی روی تی شرت کاری انجام ندادم
نمونه کارم توی امضام هست
امیر محمد بذرافشان
09371499969

سلام
من میتونم در خدمتتون باشم
ولی تاحالا به عنوان طراحی روی تی شرت کاری انجام ندادم
نمونه کارم توی امضام هست
امیر محمد بذرافشان
09371499969

نمونه کارهای زیادی نداشتین ، بیشتر عکاسی بود تا طراحی ( و البته با سبک متفاوتی که فک نکنم با سبک کار ما هماهنگ باشه ... ) ،دوستان همنطور که در نمونه ها میبینید بیشتر دوست داریم فضای کاری خلاقانه و تو اون سبک باشه که این نوع کارا همه پسند هستش .

8(1).jpg

8(2).jpg
8(3).jpg

8(4).jpg

سری سوم نمونه کارهایی که خلاق هستند + نمونه کارهای سری اول و دوم سایز اصلی قرار دادیم .
منتظر دوستانی که تمایل به فعالیت در این حوزه هستند ، هستیم ...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
من حاضر به همکاری هستم
اگر مایل بودید نمونه کاررو هم بدم

pori.ya

New Member
سلام دوست عزیز
نمونه کارهای بنده رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید و اینم بگم که تا طراحی تی شرت انجام ندادم اما میتونم تایپوگرافی و . . . به صورت 2 بعدی و 3 بعدی طراحی کنم
graphicco.ir/portfolio
موفق باشید

سلام دوست عزیز
نمونه کارهای بنده رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید و اینم بگم که تا طراحی تی شرت انجام ندادم اما میتونم تایپوگرافی و . . . به صورت 2 بعدی و 3 بعدی طراحی کنم
graphicco.ir/portfolio
موفق باشید

براتون پ.خ ارسال شد دوست عزیز ...

سرا

Member
من هم می توانم انجام دهم

پیوست ها

• tt.jpg
    tt.jpg
    16.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16
دوستان چند نفر حاضر به همکاری شدن از دوستانی دیگری که مایل به همکاری باشن ، اعلام بکنن ...

دوستان ادامه دار هستش و از کسانی که طرح های حرفه ای ، جالب و خلاق دارن دعوت میشه ، منتظریم ...
نمونه کارهای قبلی تونو برام پ.خ کنید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا