نیازمند هاست بالا برای موزیک

shayanboy

Active Member
سلام. خسته نباشید .

نیاز به یک هاست بالا برای آپلود آهنگ داریم برای لینک مستفیم.( فوری فوری) برای سایت موزیک

با شرایط

پیغام خصوصی بدید

bushehr-it

New Member
قیمت ها دوباره کاهش یافت: هدیه ما به شما:rose:

هاست:

50 مگابایت = 2500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 1 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
100 مگابایت = 4000 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 2 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
300 مگابایت = 9500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 6.5 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
500 مگابایت = 14500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 10 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
1 گیگابایت = 19500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 15 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
3 گیگابایت = 39500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 20 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
5 گیگابایت = 59500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 35 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
10 گیگابایت = 89500 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = 70 گیگابایت <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود
نامحدود = 199000 تومان سالیانه <<<<>>>> پهنای باند = نامحدود <<<<>>>> بقیه امکانات نامحدود

سرور هلند ::: بدون رعایت حق کپی :: اجازه نصب vb سرعت بالا

پلان های دیگه بصورت توافقی هستند.

Backup هفتگي و روزانه
- تضمین 99% Uptime
- تضمین امنیت سرورها
- سرورهای پرقدرت Xeon
- پورت ارتباطی 100mbps
- سه روز تست رایگان
- ویروس یابی خودکار

دومین :

آی آر: 5000 تومان

کام و نت و او آر جی : 9500 تومان

:cool:yahoo id : bushehr_it_2009
site : coming soon

parsaserver

Active Member
برای شما پیغام خصوصی ارسال کردم
پیشنهاد من خرید پلان نامحدود زیر هست :

هاست لینوکس : فضا نامحدود / پهنای باند نامحدود / دومین نامحدود/ ایمیل نامحدود / دیتابیس نامحدود خلاصه همه چی نامحدود ! سالانه فقط 150 هزار تومان ماهانه 16 هزار تومان کنترل پانلCPanel 11.x

هرچند ها پلان های کوچکتری هم داریم .

درضمن شرکت ما ثبت شده هست در صورت لزوم و تمایل شما می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم
ایمیل من : [email protected]

آی دی من در یاهو : [email protected]
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
البته اکانت تست آماده بالا نمایشی هست و برای تست واقعی باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:
با تشکر
اگر قیمت خواستید و یا نظرتون در مورد مقدار فضا تغییر پیدا کرد با آی دی cicahostco و یا تلفنی تماس بگیرید

takhoster

Member
سلام اهل پیام خصوصی نیستم !
خوب بریم سر اصل مطلب با اجازه بزرگ ترها !
برا هاست موزیک می تونم سرویس هاست فایل خودمون رو بهتون پیشنهاد کنم
کنترل پنلش مثل پرشین گیگ هست + کلی امکانات دیگه و فشرده خارج کردن !
100 گیگ داریم ماهی = 5000 تومان !
www.takhoster.net
قسمت میزبانی وب ( بخش سه : میزبانی فایل )
موفق باشید

abbas424

New Member
شركت هاستينگ سيب نقره...
قرارداد كتبي + فاكتور فروش + ديسك آموزشي +10 درصد تخفيف دانشجويي و دانش آموزي + فروش اقساطي
مقدار فضاي بالا با تخفيف تقديم ميگردد...
در حال ويرايش نسخه 2 سايت هستيم...
www.silverapplecenter.net
اي دي فروش و پشتيباني :
infosaher
silver_apple39
با تقديم احترام...

جدیدترین ارسال ها

بالا