نیازمند شریک و نویسنده برای یک پروژه اینترنتی بزرگ فروش بازی با درآمد میلیونی

hnikdel

Member
با سلام خدمت دوستان
مفید و مختصر عرض میکنم که:
یک سایت فروش بازی با سابقه و معروف دارم که رتبه و جایگاه خوبی داره ولی نمی رسم بهش رسیدگی کنم.
در این سایت فروشگاهی اینترنتی بازی، فقط بازی کامپیوتر قرار داده شده.
سایت روزانه معمولآً 1 خرید داره، سایت در هیچ جایی تبلیغ نشده، و با بعضی کلمات کلیدی رتبه در گوگل داره.
قصد دارم سایت رو با کلمات کلیدی مرتبط با بازی به رتبه 1 گوگل برسونم، (در حدود 30 روز)

کارهای من:
* افزایش بازدید و افزایش فروش، و بالا کشیدن سایت در گوگل با من
* بازاریابی و کلیه امور تبلیغاتی با من.
* یک سایت دانلود بازی هم داریم که هم برای فروشگاه اینترنتی اونجا تبلیغ میزارم
و هم لینک خرید بازی ها در قسمت دانلود بازی های میزاریم. که این مورد میتونه فروش رو چندین برابر افزایش بده.

کارهای شریک:
* آپدیت فروشگاه اینترنتی و قرار دادن جدیدترین بازی ها در سایت
* به توافق رسیدن با یک فروشگاه بزرگ بازی در سطح شهر جهت گرفتن جدیدترین بازیها به قیمت عمده
* به محض دریافت سفارش، سفارشات را از طریق پست ارسال کند.

*شریکی میخوام که ترجیحا تو تهران یا کرج باشه و بتونه با یک فروشگاه بزرگ بازی تو شهر، به توافق برسه که بتونه جدیدترین بازی ها شامل، بازی رایانه، PS3 - XBOX و غیره رو با قیمت مناسب بهش بده و وارد فروشگاه اینترنتی بکنه. و یک پنل پستی داشته باشه که بتونه محصولات رو توی پنل وارد کنه.
این خیلی مهمه که سایت، سریع بروز بشه و جدیدترین بازی ها در اولین روزهای ارائه بازی وارد فروشگاه بشن.
*در ضمن همه بازیها به صورت اورجینال ارسال میشه.

*سایت و هاست و دامین که از خودمه، افزایش بازدید و ورودی گوگل و افزایش فروش با من (چون کارم اینه) و آپدیت فروشگاه اینترنتی و ارسال سفارشات پستی با شریک.
* کسی باشه که وقت کافی برای رسیدگی به سایت داشته باشه و بتونه به اندازه کافی برای این کار وقت بزاره.
*در ضمن سود خالص فروشگاه هم نصف نصف.
* اگه شریک خوبی پیدا بشه، سایت ایشالا در عرض یک دو ماه فروشش چندین برابر میشه.
* پیش بینی میکنم که اگر کار ان شاء الله به درستی جلو بره، در حدود سه ماه فروش به یک میلیون تومان خواهد رسید.

* با شریک، قرارداد رسمی منعقد خواهیم کرد.
* دوستانی که مایل هستند، لطفا سابقه کار + شرائط کاری و بقیه اطلاعات رو بفرمایند، تا بنده هم لینک سایت و دیگر توضیحات رو بهشون ارائه کنم.
میتونید جهت ارتباط با بنده، آیدی منو اد کنید: hossein_nikdel2

یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا