نیازمندنویسنده برای سایت اپلیکیشن

ΛMłЯФ

Member
درود,دوستان عزیز برای وب سایت نیز به تعدادی نویسنده دارم !

سیتم عامل ها

• اندروید
  • ای او اس
  • ویندوز فون

حتما با وردپرس و اف تی پی آشنای داشته باشه,
لازم نیست به هر 3 سیستم عامل تسلط داشته باشه,درحد ارسال پست هم باشه کافی,
روزانه بین 2 تا 5 پست ارسال کند" اگر یک نویسنده باشد بیشتر ارسال کند ,اگر چند نفر باشن کافی ",

هر پست بین 2 تا 5 مین طول میشکه,نیاز به ویرایش متن و... نیست فقط نیاز به ویرایش لینک میباشد بقیه کار ها به جز ذخیره و اپلود ایکون بقیه به صورت کپی پیست میباشد,

*** به جز مواردی که گفتم شخصی را نیاز دارم که بتوانید 20-50 پست برام ارسال کند تا 30 اردیبهشت ماه !

یاهو ای دی : [email protected]

Esmaeel.K

New Member
سلام دوست عزیز

آماده همکاری هستم.کاملا با وردپرس و ftp اشنا هستم.تو چندین سایت و فروشگاه اینترنتی معتبر سابقه فعالیت داشتم.

ihoman

New Member
سلام و خسته نباشید اماده همکاری هستم فقط وردپرس کار کردم

*mohamad*

Member
درود,دوستان عزیز برای وب سایت نیز به تعدادی نویسنده دارم !

سیتم عامل ها

• اندروید
  • ای او اس
  • ویندوز فون

حتما با وردپرس و اف تی پی آشنای داشته باشه,
لازم نیست به هر 3 سیستم عامل تسلط داشته باشه,درحد ارسال پست هم باشه کافی,
روزانه بین 2 تا 5 پست ارسال کند" اگر یک نویسنده باشد بیشتر ارسال کند ,اگر چند نفر باشن کافی ",

هر پست بین 2 تا 5 مین طول میشکه,نیاز به ویرایش متن و... نیست فقط نیاز به ویرایش لینک میباشد بقیه کار ها به جز ذخیره و اپلود ایکون بقیه به صورت کپی پیست میباشد,

*** به جز مواردی که گفتم شخصی را نیاز دارم که بتوانید 20-50 پست برام ارسال کند تا 30 اردیبهشت ماه !

یاهو ای دی : [email protected]

سلام من وارد نیستم اما اگه بخواید میتونم از طریق گوگل مطلب پست روزانه هفتگی بزارم
ه جز مواردی که گفتم شخصی را نیاز دارم که بتوانید 20-50 پست برام ارسال کند تا 30 اردیبهشت ماه !

ΛMłЯФ

Member
دوستان عزیز ،شرمنده بابت اینکه در پاسخ دادم ،از طریق یاهو ای دی اقدام میکردید بهتر بود چون همیشه هستم اما انجمن هفته ای یک بار ....

دوستان برای قسمت ویندوز فون و ای او اس نویسنده میخوام ! دوستانی که هستند ممنون میشم اطلاع بدن !

هزینه :‌دوستان وقت زیادی نمیگره اما قیمت در یاهو صحبت میشود !

جدیدترین ارسال ها

بالا