نيلز به يك هاست با سرعت بالا

bioiran.net

Member
من دنبال يك هاست خوب با امنيت و سرعت بالا هستم

ترجيحان كانادا وامريكا

سرور ايران به درد سايت كه 90% بازديد كنند تو ايران هست لطفا پيشنهاد سرور ايران ندهيد
ويك سوال دارم از كجا ميشه فهميد سرعت يك سرور چه فرقي با يكي ديگه داره؟؟

bioiran.net

Member
در واقع دنبال هاست هستم
براي يك سايت با ويزتور خيلي بالا در حد 690 نفر در روز

DarkAngel

Member
اگر خواستید می تونید با من تماس بگیرید : 09122707505 آریان هاستینگ قیمت هامون دارد عوض می شود البته . و سرور هم تا شنبه تعطیل می باشد به دلیل سکوریتی کردن و تنظیمت لازم

براي يك سايت با ويزتور خيلي بالا در حد 690 نفر در روز
690 خیلی بالاست؟!!! به بیشتر از 50.000 بازدید روزانه زیاد می گن و بیشتر از 200.000 خیلی زیاد می گن...

سرعت یعنی چی؟ سرعت معنی نداره... اگر مشکل پهنای باند وجود نداشته باشه،و CPU کافی باشه،دیگه مشکلی پیش نمی یاد... تو ایران سرور با هر سرعتی به اینترنت وصل باشه،ما MAx 52kbps دریافت می کنیم... حالا فرقی نمی کنه سرور چطور باشه... (ممکنه 1000 کابر باهم 52 kb درخواست بدن...)
کلا همه ی سرورهای (هاستینگها) بجز چندتا کلاه بردار(که تو این فروم یکیشون هستن) پهنای باند واقعی می دن...

سرور ايران به درد سايت كه 90% بازديد كنند تو ايران هست لطفا پيشنهاد سرور ايران ندهيد
اصلا کی تو ایران سایت راه می ندازه؟ 99% سایتهای فعلی تو سرور های غیر ایرانی هستند...

من دنبال يك هاست خوب با امنيت و سرعت بالا هستم

ترجيحان كانادا وامريكا

سلام دوست من

اگر هنوز خرید نکرده اید به شما سرویس های هاستینه را پیشنهاد می کنمwww.hostine.net

خرسند خواهیم شد میزبان شما باشیم.

ارادتمند.

morsoltany

Active Member
با سلام
شرکت مای میزبان با مجوز رسمی با قیمت های فوق العاده شروع به فروش هاست نموده است .
همچنین همراه هاست خود از طراحی رایگان سایت و نصب انواع سیستم مدیریت محتوا برخوردار شوید .
قیمت های در سایت اشتباه است ولی قیمت های صحیح در آدرس زیر است .
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=62385
همچنین سرور ما در امریکا است و بک آپ روزانه داریم .
همچنین مدیریت شرکت به دلیل یک سفر کاری به مدت 2 هفته نیست و شما می توانید با شماره 09121838901 تماس حاصل نمایید .

خوشحال می شویم کمکی به شما کرده باشیم .

bioiran.net

Member
690 خیلی بالاست؟!!! به بیشتر از 50.000 بازدید روزانه زیاد می گن و بیشتر از 200.000 خیلی زیاد می گن...

سرعت یعنی چی؟ سرعت معنی نداره... اگر مشکل پهنای باند وجود نداشته باشه،و CPU کافی باشه،دیگه مشکلی پیش نمی یاد... تو ایران سرور با هر سرعتی به اینترنت وصل باشه،ما MAx 52kbps دریافت می کنیم... حالا فرقی نمی کنه سرور چطور باشه... (ممکنه 1000 کابر باهم 52 kb درخواست بدن...)
کلا همه ی سرورهای (هاستینگها) بجز چندتا کلاه بردار(که تو این فروم یکیشون هستن) پهنای باند واقعی می دن...

اصلا کی تو ایران سایت راه می ندازه؟ 99% سایتهای فعلی تو سرور های غیر ایرانی هستند...

من الان هم تو پارس انلاين و هم توDPI ايران سايت دارم پس نگو؟؟!!كي سرور راه مي ندازه
درست ويزتور بالا يعني هموني كه شما گفتي امامشكل اصلي من اينه كه سايت كه ما داريم تو يك ساعت ترافيك بالا داره يعني چون 70% كاربر ADSL دارن و كلي فايل PDF روي سايت وشما فرض كن كه اين 70% دارن همه با سرعت 40 تا 50 دانلود ميكنن روزي سرعت bit/sec كمتر 40 نيست ولي مشكل باند ويچ هم ندارم چون ماكسميم 67 % از 50گيگ باندويچ استفاده كردم.
پس فكر كنم مشكل از CPU ??

morsoltany

Active Member
اگر می خواهید من بهتون یک اکانت تست بدم تا از نظر سرعت سرور ما را بسنجید .

من الان هم تو پارس انلاين و هم توDPI ايران سايت دارم پس نگو؟؟!!كي سرور راه مي ندازه
درست ويزتور بالا يعني هموني كه شما گفتي امامشكل اصلي من اينه كه سايت كه ما داريم تو يك ساعت ترافيك بالا داره يعني چون 70% كاربر ADSL دارن و كلي فايل PDF روي سايت وشما فرض كن كه اين 70% دارن همه با سرعت 40 تا 50 دانلود ميكنن روزي سرعت bit/sec كمتر 40 نيست ولي مشكل باند ويچ هم ندارم چون ماكسميم 67 % از 50گيگ باندويچ استفاده كردم.
پس فكر كنم مشكل از CPU ??
نه، مشکل از CPU نیست.پهنای باند.... سرعت اتصال به اینترنت سرور مهمه تو مشکلی که شما دارید... که سرور های ایرانی تو این مورد وضعیت خوبی ندارن...

بنده هم با اینها صحبت کردم... ولی آدم باید عقلش کم باشه سایت معمولی(غیردولتی) رو رو این سرور ها بندازه...

درست ويزتور بالا يعني هموني كه شما گفتي امامشكل اصلي من اينه كه سايت كه ما داريم تو يك ساعت ترافيك بالا داره
پس اسمش بازدید بالا نیست... بازدید یعنی تعداد نفراتی که به سایت می یان... مشکل شما پهنای بانده...

bia2pc

Member
راستی iranmsb جان قرار بود پلن های مارو بذاری تو سایتت اما مثل اینه این پلن ها مال یکی دیگس؟!!

peforce50

Member
سلام
فکر کنم این وب هاستینگ به کارت بیاد چون سرورش به نظر من حرف نداره یه whois کنی می فهمی
امنیتشم تضمین شدست و سرور در کانادا است
از نظر قیمتم با توجه به امکاناتی که میده حرف نداره
ولی سرعتش خیلی خوبه از ما گفته شد هر طور راحتی

http://Hosting.Peforce.Net

فکر کنم تلفن پشتیبانیشم اینه: 09125301657 بگو پی فورس هاستینگ
فکر کنم همینه

ehsanch

Active Member
سلام
فکر کنم این وب هاستینگ به کارت بیاد چون سرورش به نظر من حرف نداره یه whois کنی می فهمی
امنیتشم تضمین شدست و سرور در کانادا است
از نظر قیمتم با توجه به امکاناتی که میده حرف نداره
ولی سرعتش خیلی خوبه از ما گفته شد هر طور راحتی

http://Hosting.Peforce.Net

فکر کنم تلفن پشتیبانیشم اینه: 09125301657 بگو پی فورس هاستینگ
فکر کنم همینه
whois بگیره میفهمه سرور خوبه ؟
چرا آی دی شما با این هاستی که معرفی کردی شبیه همه ولی شمارشو مطمئن نیستی ؟ خب راحت بگو مال خودته و از جهان هاستینگ ریسلر گرفتی !!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا