با سلام خدمت دوستان عزيز كسي هست اين سه برنامه (flash ,my sql ,php) رو با هم به من آموزش بده.
M masi_programmer New Member Jun 20, 2005 #1 با سلام خدمت دوستان عزيز كسي هست اين سه برنامه (flash ,my sql ,php) رو با هم به من آموزش بده.
iranmahfel Member Jun 20, 2005 #2 هر سه که با هم نمی شه خوب برو توی هر انجمن خاص خودش سوالات خوت رو مطرح کن و حتما جواب می گیری
M masi_programmer New Member Jun 22, 2005 #4 ممنون oxygenws ، من کسی رو میخوام که تو تهران یا کرج باشه.
M masi_programmer New Member Jun 25, 2005 #5 بابا دمتون گرم...... چقدر به آدم کمک می کنید. یکی نیست خصوصی آموزش بده ، بابا مگه گوفتم مجانی آموزش بدید.
بابا دمتون گرم...... چقدر به آدم کمک می کنید. یکی نیست خصوصی آموزش بده ، بابا مگه گوفتم مجانی آموزش بدید.
tafrehzan Member Sep 19, 2005 #6 سلام من فلش و پی اچ پی ر بلدم ولی زیاد با اس کیو ال کار نکردم البته ارتباطشونو بلدم بیشتر با فلش و پی اچ پی کار میکنم و سایت های تمام فلش امزش هم خواستی در خدمتم با ایمیلم تماس بگیر Email: [email protected]
سلام من فلش و پی اچ پی ر بلدم ولی زیاد با اس کیو ال کار نکردم البته ارتباطشونو بلدم بیشتر با فلش و پی اچ پی کار میکنم و سایت های تمام فلش امزش هم خواستی در خدمتم با ایمیلم تماس بگیر Email: [email protected]