به نام خالق سبحان
سلام خدمت كليه دوستان عزيزم
تيم من قراره يك انجمن گفگتو بزنيم با موضوع ( طراحي سايت ) / البته در ايران سايت هايي مثل همين مجيد هستن اما فقط به صورت جزئي به مقوله طراحي سايت پرداختند
بنابر اين اولين انجمن ايراني ايراني با اين موضوع بسيار پر مخاطب هستيم
پس قطعا بسيار جزئي تر و كامل تر به مباحث و ابعاد طراحي سايت مي پردازيم
خود من هميشه علاقه مند بودم تو ايران چنين انجمني باشه تا تمام مباحث طراحي سايت را تحت پوشش قرار بده
اما چون چنين نيازي را ديدم ليسانس يك انجمن را خريديم تا شروع كنيم
براي اينكه بيمزش نكنيم و مثل ساير موارد نشده من تعهد مي دم حتي در صورت گرفتن كار انجمن عمرا تبليغ شركت ها و ... را در ارتباط با طراحي سايت تو انجمن نذارم و حتي اسمي و لينكي از فروشگاه اينترنتي خودم نياركم چون مي دونم اين طوري بي مزه ميشه
قراره كاملا بي طرف و بدون اسپانسر و ....و....و..... يك انجمني راه بندازيم براي همه وب مستر ها تا هم توش تجارت كنن هم توش به مباحثي بپردازن كه به كارشونه
حالا هر كي پايه هست بسم الله
دامنه اي هم كه انتخاب كردم اينه
www.siteforum.ir البته هنوز نصبش نكردم ولي ليسانسشا خريدم
تخصص خودتون را بگين تا همكار ساتتون كنم
از كليه همكاران ومديران اين انجمن و ساير انجمن ها هم دعوت به عمل مي آورم
سلام خدمت كليه دوستان عزيزم
تيم من قراره يك انجمن گفگتو بزنيم با موضوع ( طراحي سايت ) / البته در ايران سايت هايي مثل همين مجيد هستن اما فقط به صورت جزئي به مقوله طراحي سايت پرداختند
بنابر اين اولين انجمن ايراني ايراني با اين موضوع بسيار پر مخاطب هستيم
پس قطعا بسيار جزئي تر و كامل تر به مباحث و ابعاد طراحي سايت مي پردازيم
خود من هميشه علاقه مند بودم تو ايران چنين انجمني باشه تا تمام مباحث طراحي سايت را تحت پوشش قرار بده
اما چون چنين نيازي را ديدم ليسانس يك انجمن را خريديم تا شروع كنيم
براي اينكه بيمزش نكنيم و مثل ساير موارد نشده من تعهد مي دم حتي در صورت گرفتن كار انجمن عمرا تبليغ شركت ها و ... را در ارتباط با طراحي سايت تو انجمن نذارم و حتي اسمي و لينكي از فروشگاه اينترنتي خودم نياركم چون مي دونم اين طوري بي مزه ميشه
قراره كاملا بي طرف و بدون اسپانسر و ....و....و..... يك انجمني راه بندازيم براي همه وب مستر ها تا هم توش تجارت كنن هم توش به مباحثي بپردازن كه به كارشونه
حالا هر كي پايه هست بسم الله
دامنه اي هم كه انتخاب كردم اينه
www.siteforum.ir البته هنوز نصبش نكردم ولي ليسانسشا خريدم
تخصص خودتون را بگين تا همكار ساتتون كنم
از كليه همكاران ومديران اين انجمن و ساير انجمن ها هم دعوت به عمل مي آورم