نياز به همكار در انجمن#######

mehdiBC

Member
به نام خالق سبحان
سلام خدمت كليه دوستان عزيزم
تيم من قراره يك انجمن گفگتو بزنيم با موضوع ( طراحي سايت ) / البته در ايران سايت هايي مثل همين مجيد هستن اما فقط به صورت جزئي به مقوله طراحي سايت پرداختند
بنابر اين اولين انجمن ايراني ايراني با اين موضوع بسيار پر مخاطب هستيم

پس قطعا بسيار جزئي تر و كامل تر به مباحث و ابعاد طراحي سايت مي پردازيم
خود من هميشه علاقه مند بودم تو ايران چنين انجمني باشه تا تمام مباحث طراحي سايت را تحت پوشش قرار بده
اما چون چنين نيازي را ديدم ليسانس يك انجمن را خريديم تا شروع كنيم
براي اينكه بيمزش نكنيم و مثل ساير موارد نشده من تعهد مي دم حتي در صورت گرفتن كار انجمن عمرا تبليغ شركت ها و ... را در ارتباط با طراحي سايت تو انجمن نذارم و حتي اسمي و لينكي از فروشگاه اينترنتي خودم نياركم چون مي دونم اين طوري بي مزه ميشه

قراره كاملا بي طرف و بدون اسپانسر و ....و....و..... يك انجمني راه بندازيم براي همه وب مستر ها تا هم توش تجارت كنن هم توش به مباحثي بپردازن كه به كارشونه

حالا هر كي پايه هست بسم الله
دامنه اي هم كه انتخاب كردم اينه
www.siteforum.ir البته هنوز نصبش نكردم ولي ليسانسشا خريدم
تخصص خودتون را بگين تا همكار ساتتون كنم
از كليه همكاران ومديران اين انجمن و ساير انجمن ها هم دعوت به عمل مي آورم

mehdiBC

Member
آقا همه مباحث طراحي سايت را شامل ميشه از برنامه نويسي تحت وب بگير تا سيستم مديريت محتوا و نرم افزار هاي طراحي سايت و فلش و ...و....و......
هركي احساس ميكنه مي تونه بياد تا يك انجمن عالي براي وب مسترها بزنيم
شايد بهترين امتاز براي انجمن اين باشه كه مدير يك بخش // كه خودش تجارت هم ميكنه مثلا هاستينگ يا طراحي سايت يا فروشگاه ساز و .....و.....و.....درسته كه در بخش علمي حق تبليغ را نداره (چون شعار ساتمون اينه تبليغ ممنوع حتي براي مدير) اما در عوض در بخش تجاري انجمن كه همه مديران و اعضا اقدام به جزب مشتري مي كنن احتمال درامدشون بيشتره چون اعضا به مديران بيشتر اعتماد مي كنن تا غيره (منظورما كه گرفتين)
سه ماه كه بگذهر و تعداد پست هامون تو انجمن به حد نصاب برسه حتما تبليغ در انجمن ها معتبر مي كنيم (مثل همين مجيد آنلاين و پي سي ورلد و سايت برنامه نويس و......) پول مناسبي براي تبليغات در نظر گرفتم اما نه الان آخه الان كه چيزي توش نيست
با توجه به اينكه انجمن بخش تجاري هم داره // يك انجمن در نوع خودش جديد هم هست // و قراره تبليغات هم روش بشه پس مديران انجمن در بخش تجاري خيلي به نفعشون ميشه

mehdiBC

Member
راستي يك از دوستان پيشنهاد كرده
چون تو طراحي سايت براي ما ايارني ها زبان انگليسي يك دانش محسوب ميشه يك بخش اساسي هم براي انجمن زبان بگذاريم و حتي با همكاري تعدادي از افراد داري مدرك زبان دوره هاي آموزشي هم ايجاد كنيم // گفتم همين طور كه اعلام امادگي مي كنين براي همكاري نظرتون هم در اين مورد بگيد// من خودم طرح جالب ميبينم

A2D3D

Well-Known Member
سلام
طراحی سایت نیاز به کار گرافیکی داره
وب لایوت رو در خدمتم

mehdiBC

Member
خوبه // با اينكه چند ساعت از گذاشتن پيام ميگذره انگار رغبت زياده
شما پايه باشيد منم متعهد ميشم بعد چند ماه تبليغات خوبي راه بندازم واسش
تعهد دومم هم اينه كه عمرا اسپانسر هاست و .. و... نميگيرم و هزينه هاي ولو سنگين آينده را خودم پرداخت خواهم كرد
من معتقدم ايجاد انگيزه بهترين محرك پيشرفت هست
آيا خودتون راهي سراغ دارين؟
من يك راه دارم به تك تك كساني كه تمايل دارن پيغام خصوصي خواهم داد

البته چيز زيادي نيست ولي به عنوان محرك انگيزه قابل قبوله

با توجه به اينكه ممكنه چندين و چند همكار و مدير داشته باشيم واز طرفي قرار نيست اسپانسر بگيرم پس خواهشا يه روش ايجاد انگيزه بگيد تا دربارتون اعمال كنم البته شدني باشه و از پسش بر بيام (اين را پيغام خصوصي كنيد)

A2D3D

Well-Known Member
سلام
والله روش ایجاد انگیزه :
دادن هاست و دامنه رایگان به مدیران
پول دادن در مقابل نویسندگی
دادن v p n و برنامه های ارسال میل گروهی
و ...
البته پیشنهادت کم بود ، اما من با عشق با شما کار می کنم

آخرین ویرایش:

mehdiBC

Member
البته پیشنهادت کم بود ، اما من با عشق با شما کار می کنم

از اينكه حاضرين با عشق با هم كار كنيم خيلي خيلي ممنونم
و از اينكه پيشنهادي كه به پيغام خصوصي فرستادم كمبودخه شرمنده // اما به طبع با افزايش كار انجمن زيادتر هم ميشه

ساير دوستان هم كه تخصص و تمايل دارن لطفا اعلام كنند تا منم پيشنهاد و دستمزدشونا پيغام خصوصي بدم راستي تخصص را همينجا بگين

maxpelank

Active Member
:cool:
سلام

عجب فکر بکری اقا هستم همه جوره البته فقط روی سیستم مدیریت محتوای جوملا کار می کنم .
از بهینه کردن ماژول ها تا طراحی قالب حرفحه ای برای جوملا 1و 1.5 ا
ارائه کامپوننتها و ماژول های ریاگان به دوستان
معرفی و کمک در یادگیری جوملا و مدیریت آن
. هر آنچه که در توانم در زمینه جوملا باشد هستم آقا
هستم .......

:cool:

mehdiBC

Member
خيلي ممنونم دوست عزيز دروغ نمي گم فكرش از خودم نبود (نه اينكه فكرشا دزديده باشما نه) اتفاقا من مي خواستمواسه پيام نوري ها انجمن وا كنم اما دوستم خيلي گفت اونكارا نكن و بيا چنين انجمني بزن الانم مديون رفيقم هستم خدايي طرحش طرحه
منم با كمال ميل از شما استقبال مي كنم همون طور كه گفتم هدف از روي عشق كار كردن هست اما من براي افزايش انگيزه يك پاداش ناقابلي براي مديران وهمكاران در نظر مي گيرمكه به پيغام خصوصي شما هم ارسال مي كنم.

با تشكر
راستي از اينكه تخصص هاوتن را همينجا گفتين ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا