نياز به هاست ويندوز 2003

blognevis

Active Member
دوستان سلام
من نياز به يك هاست ويندوز 2003 دارم كه اول پشتيباني فارسي و خوبي داشته باشه و دوم اينكه امكانات مورد نياز را براي من تامين كنه

ياداوري ميكنم اين هاست را براي تست ميخوام چون قصد گرفتن سرور مجازي بعداز تست دارم

sql 2005 30 mg
asp.net 1 , 2
پهناي باند 5 گيگ كمترنشه
فرانت پيچ 2003
و...

علاوه بر اينها كه بصورت اصلي مورد نياز هست تا بتونيم كارمان را راه بيندازيم. ميخواهيم اين اجازه را داشته باشيم كه بتونيم در پانل هاستي كه خريداري كرديم بدون اينكه وارد پانل هاست بشيم از طريق برنامه نويسي كه ان را هم نوشته ايم بتوانيم دومين . ايميل . ساب دومين و ... ايجاد يا حذف يا و... انجام بدهيم كه اين نياز به مجوز از طرف مدير اون سرور هست

ميزباني ميخوام كه فارسي باشه و البته شركتي
ممنون از همه

blognevis

Active Member
فراموش كردم
حتما وب ميلش بايد فعال باشه چون با ايميل براي تست برنامه ها زياد نياز داريم
باز ممنون از همه

blognevis

Active Member
ممنون از معرفي
ولي ميخوام يه شركت معتبر تر ازشون هاست بگيرم
كسي ديگه نبود

blognevis

Active Member
از امضاتون معلومه كه چرا ...

ببين دوست عزيز من نميدونم چرا شما از بحث خارج ميشويد؟

اگر فروشنده معتبر هاست ويندوز هستي و شركت هم داري تا برات توضيح بدهم در غير اينصورت نيازي به توضيح ندارم كه به شما بدم

نميدونستم اگر تو امضا هم بنويسم من قاتلم حتما بايد برم اداره اگاهي يه خورده درست فكر كنيد و در ضمن اون امضا جاي لينك داده نشده

دوستاني كه تمايل دارن كمك يا راهمايي كنند بايد خدمتشون بگم اين هاستي را كه ميخوام به اين علته كه پشتيباني هاسيت فعلي كه يه شركت كانادايي فكر كنم باشه خوب نيست مثلا اگر بانك مشكل داشته باشه دان شده باشه چند روز طول ميكشه تا برطرفش كنند بخاطر همين هم دنبال هاست هستيم

در ضمن اولش هم گفتم اين هاست را براي تست ميخواهم چون تا يك ماه اينده اگر سرور مجازي شركت اقا ميلاد را بيفته ديگه نياز به هاست هم ندارم چون تا اون موقع فكر كنم تمام تست ها تمام شده باشه

ادرس دوميني كه براش هاست لازم دارم www.toolsfa.com

blognevis

Active Member
اعتبار مهم نیست کیفیت مهمه !

امیدوارم روزی اینو درک کنی

بای

دوست عزيز
منظور من از اعتبار شركت داشتن مشتري هاي معتبر است

چون حقيقتا چند بار اين جوري هاست گرفتيم و به مشكل برخورد كرديم و كسي هم جوابگو نبوده لذا بخاطر همين اين مطلب را بيان كردم و قصد جسارت نداشتم

4pc

Member
دوست عزيز
منظور من از اعتبار شركت داشتن مشتري هاي معتبر است

چون حقيقتا چند بار اين جوري هاست گرفتيم و به مشكل برخورد كرديم و كسي هم جوابگو نبوده لذا بخاطر همين اين مطلب را بيان كردم و قصد جسارت نداشتم

شرکت کاملا قانونی هست و ثبت شده ! کاربر ها هم با قرار داد رسمی کار میکنن و مشتری ها هم بینشون شرکت و موسسه اینا زیاده ! شما یه تحقیقی کن بعد پست بده

Bye

ehsanch

Active Member
سرور جدید ویندوز پرشین دات فکر میکنم نیازتون رو بر آورده کنه

با ما تماس بگیرید : support at persiandot.ir

blognevis

Active Member
سرور جدید ویندوز پرشین دات فکر میکنم نیازتون رو بر آورده کنه

با ما تماس بگیرید : support at persiandot.ir

عزيز ما نياز به يخ مجوز از مدير سرور هاستي كه روش سوار هست ميخوام كه فكر نميكنم شما هم بتونيد كمكي بكنيد چون اگر اون فعال بشه انگار شما يك باگ ايجاد كرديد بخاطر همين دنبال يه سرور مجازي ارزان و خوب ميگردم

اون به اصطلاح باگ ميشه اين تعريفش: اجازه ادد كردن و حذف كردن ايميل دومين و ساب دومين از طريق برنامه نويسي بدون اينكه وارد پانل هاست بشي؟

اگر براتون مقدور بود بگيد تا برسم خدمتتون

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا