نياز به كمك يك خانم خوش بيان براي يك پزوژه Mmb

ehsanmmb

New Member
سلام دوستان ، من مشغول ساخت يك پروژه آموزشي هستم كه قبلا هم چند تا مشكل داشتم كه با كمك بچه ها و اساتيد محترم اينجا حل شد :D حالا توي نرم افزارم فعلا 2 صفحه كه چند خطي متن هست و شايد بعدا صفحات ديگه اي هم لازم بشه رو مي خوام كه متن صفحه ها رو يه خانم خوش صدا و بيان بخونه و بعد با يه بگراند موزيك ميكسش كنم .
راستش تا حالا هم همچين سفارشي به كسي ندادم ،‌از نعمت خواهر هم برخوردار نيستم وگرنه حتما دستش رو مي بوسيد :) كسي هست كه بتونه در اين زمينه من رو راهنمايي يا كمك كنه ؟ با تشكر از لطفتون // . :oops::oops::oops::oops:

ZSPHA

New Member
سلام آقاي عزيز .

من ميتونم براتون ديالوگ هاتون رو بخونم .

من صدام خيلي گيرا و قوي هست .

خلاصه همين ديگه .

شما کدوم شهر هستيد ؟ من کرج هستم .

منتظره جوابتون ميمونم . در ضمن من همون aff SEvEN هستم که به سوالاتون غالبا خودم جواب ميدادم .

متشکرم .

شادي

ehsanmmb

New Member
سلام شادي عزيز ،‌من تهران هستم و اگر بتونيم از طريق همين نت اين كار رو بكنيم خيلي خوب مي شه ، مثلا من متن+ بك راند موزيك رو براتون بفرستم و اگر يك ميكروفن ساده هم داشته باشيد كه زياد هوا نداشته باشه من با نرم افزار و اكولاليزر قابل قبولش مي كنم ،‌ و در مورد هزينه اين كار راستش من تا به حال همچين كاري نكردم و اطلاعي در اين مورد ندارم ! البته به جز اسم شما كه اگر مايل باشيد در بخش پديد آورندگان ثبت ميشه ..اگر لطف كنيد و هزينه اين زحمتي رو هم كه ميكشيد يا در مورد شيوه كار هم نظرتون رو بفرمايين . با احترام ،‌احسان

copol

Banned
سلام آقا ...

خواهش ميکنم ... مي بخشين با اين يوزره جديد پست مي زنم اخه يوزره قبليم نمي دونم چرا اصلا کنترل پنلش ناقص بود .

من شادي هستم .

ببينيند بهتره بقيه گفتگومون در پيام خصوصي باشه و اونطوري ترجيح ميدم کلا .

من براتون ميتونم متن هارو بخونم و با کيفيت متوسطي هم مطمئنا از آب در ميان . امکاناته آنچناني ندارم ، يه لپ تاپ خونه دارم و دو تا پي سي که البته ميکروفن خوب هم دارم ...

فک کنم مساله محم نوع برنامه اي هست که قراره صدارو ذخيره کنه و البته من هم به کارم وارد هستم ، نگران نشيد .

قبلا براي شرکت پدرم تبليغات ساختم و خوب از آب در اومده البته سليقهء شمارو نميدونم کلا .

درمورد اسمم مخالف نيستم که در پروژه شما قرا بگيره :

شادي و فاميليمم خصوصي بهتون خواهم گفت .

دليلش اينه که خصوصي باشه بهته و راحتم کلا پس ترجيحا بقيه مطالب بصورت نامه خصوصي باشه ! .

بعدشم از اونم راحت تر مسنجر و تلفن هستش که باز از طريق پيامه خصوصي بهتون ميگم چي کارا مي شه کرد .

حتما بقيه حرفا و نظراتتون رو در نامه خصوصي بهم اطلاع بدين ها چونکه احتماله نود درصد ديگه اين تاپيک رو باز نمي کنم .

پس ؟ منتظره نظراتتون در نامه خصوصيتون ميمونم و بعد از اون اطلاعاته بيشتري رد و بدل مي شه و اگه خدا بخاد کار رو شروع ميکنيم .

متشکرم و شبتون بخير باشه .

شادي

آخرین ویرایش:

agri

Member
من هم یه سفارش پروژه مولتی مدیا دارم. حدود 3-4 صفحست. روش باید صدا هم باشه برا یه سری توضیحات.
صفحه اصلی باید حاوی یه سری لینک باشه که با کلیک روی هر لینک فولدر مربوط به اون از روی CD باز بشه.
فکر نکنم کار زیاد سختی باشه. دوستانی که می تونند پروزه رو انجام بدن شرایطشونو + برآورد هزینه ابتدایی به ایمیل زیر بفرستند لطفا:

mardeshab2007(at)gmail(dot)com

البته از آقا احسان هم معذرت می خوام تو تاپیک ایشون مطرح کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا