نياز به اطلاعاتي در مورد ميل سرور

PadinaWebGroup

Active Member
سلام دوستان ميخواستم بدونم اين ميل سرور چيه ديروز من از مدير webads.ir پرسيدم گفتن ما ميل سرور داريم و ماهي 520 دلار هزينه كردم و از ده پلنت گرفتيم دوستان يه توضيح كاملي در اين مورد بدين مرسي منتظرم ؟

میل سرور!
ببینید،از عبارت "میل سرور" می تونید دو تا برداشت داشته باشیم.
1.میل سرور نرم افزاری
2.سروری که به عنوان میل سرور ازش استفاده می شه.یعنی روش ایمیل ها رو ایجاد می کنیم و ایمیل ها روی اون سرور دریافت و ... می شوند.

1:
میل سرور به برنامه ای می گن که روی سرور نصب می شه و POP3 و SMTP میل سرور رو کنترل می کنه.امکانات جانبی هم می تونه داشته باشه.مثل Mailing list و ...
چندتا از میل سرورهای معروف که خیلی استفاده می شن: MDaemon,Merak,MailEnable,@Mail,Argo,hMailServer,SmarterMail,AbilityMailServer و .... (چقدر اطلاعات در این زمینه دارم!!نمی دونستم!)
قیمت اینها از مجانی هست تا حدود 100 دلار...

یک کلمه تو پستتون بود که نیم ساعت سعی می کردم بخونمش تا آخر کشف کردم اون کلمه چیه:
10 پلنت
ده(روستا) پلنت
ده پلنت(Plant!)
و ...
تا فهمیدم اینه:
ThePlanet!!!!
از انگلیسی استفاده کنید تو این جور مواقع بهتره.

2:
خلاصه... کار(یکی از کارهاش.) ThePlanet.com ارائه سروره،نه برنامه های Mail Server....
پس می تونیم بگیم منظورشون گذینه ی دوم.... یعنی سروری که به عنوان میل سرور ازش استفاده می شه...

ولی من حدث نمی زنم این دوستمون(webads.ir) یک سرور فقط برای میل ها گرفته باشه! اونم یک سرور 520 دلاری! که اگر خیلی کم بخواهیم بگیریم می شه یک سرور Dual core با 4gb رم... که برای وب سرور،میل سرور،دیتابیس ها و ... 500.600 تا سایت زیادی هم هست!

PadinaWebGroup

Active Member
ممنون كوشا جان دوستان ديگه نظري ندارن در مورد دومين گزينه و هزينش چقدره و در ساعت چند تا ميل به اينباكس ميره و ... مرسي دوستان

IranPardakht

Well-Known Member
تجربه تلخ من در این باره میگه:

اینقدر از این قضیه سواستفاده میشه و برای Spam ازش استفاده می کنند که برای یک وب سایت ایرانی فایده نداره. مگر اینکه اونقدر خوب کانفیگ بشه که مشکلی براش پیش نیاد.

IranPardakht

Well-Known Member
شما دقیقاً بگو میخواهی چیکار کنی؟ چی راه اندازی کنی و هدفت چیه...

PadinaWebGroup

Active Member
من ميخوام يه چيزي با مبلغ پايين بزنم و توش هر روز چندها هزار اميل بزنم ؟؟؟!!!

siavashmusic

Active Member
من ميخوام يه چيزي با مبلغ پايين بزنم و توش هر روز چندها هزار اميل بزنم ؟؟؟!!!

یعنی میخوای اسپم بفرستی ؟
خوب این نیاز به سرور نداره فکر کنم یکی از دوستان تئوی چند تاپیک گذشته میگفت هاست میده برای فرستادن اسپم !!!! نمیدونم اطلا امکان داره یا نه ؟!
دوستانی که اطلاعات دارند لطفا یه مقدار راهنمایی کنید کوشا جان و ایران پرداخت لطفا کمک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا