نوع متریال اب برای رندر گیری زیر اب

architect381

New Member
دوستان یه مشکل
رو یه طرحی کار میکنم که یه گالری زیر اب داره
میخوام نور به اب بزنه و شکست نوری ایجاد کنه روی تابلو /که نمونه هاش دیدین ک مثلا تو استخر انعکاسش به سقف میخوره
مرسی که دوستان کمک کنند

architect381

New Member
1.333 هست
باید cast shodw تیکشو وردارم دیگه؟
از چه نوری استفاده کنم بهتره؟
مرسی

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

میزان ضریب شکست آب 1.33 هست اما نفرمودید با کدوم رندر کننده قصد دارید اینکار رو انجام بدید، روش کار تو منتال ری و وی ری یکمی متفاوت هست اما برای تولید Caustics درست و حسابی تو هر دو تا نرم افزار باید از photon استفاده کنید ... البته vray برای ایجاد سهولت

بخش Caustics رو از موتور PM جدا کرده ( حالت Caustic که از طریق گزینه های موجود در بخش Global Switches در وی ری تولید میشه چه بصورت Reflective و چه بصورت Refractive فاقد کیفیت مناسبه ) و به همین خاطر باید هم در بخش Caustic وی ری و هم در تنظیمات نور

بعضی تنظیمات رو تغییر بدید که کمی مفصله اما یه نکته !!!! صرف نظر از اینکه با چه رندر کننده ای کار میکنید میشه بجای دردسر تنظیمات زیاد و بالا بردن زمان رندر با استفاده از یه تصویر Caustics و از طریق خاصیت Projection map در نور خیلی راحت و تر و تمیز قضیه رو جمع و جور کرد ....

ببخشید که مفصل تر توضیح ندادم ... باید تا فردا نسخه اولیه یه پروژه ای رو تحویل بدم ... به همین خاطر مختصر و مفید موضوع رو جمع بندی کردم...

امیدوارم مفید بوده باشه

architect381

New Member
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
با وی ری کار میکنم
اگه میشد با تصویر میگفتیت خیلی بهتر بود/یا فیلم اموزشی مربوط به اینو سراغ ندارید؟
منظورتونو از projection map رو نفهمیدم
اگه وقت کردین برام بیشتر توضیح بدین خیلی ممنون میشم
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا