نوع فيلد در mysql

Yaghob

New Member
سلام دوستان
ببخشيد كه سؤالم خيلي ابتدايي‌يه....

مي‌خوام در mysql يك فيلد از نوع منطقي (true/false) داشته باشم، براي نوع اون بايد چي بنويسم؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام دوستان
ببخشيد كه سؤالم خيلي ابتدايي‌يه....

مي‌خوام در mysql يك فيلد از نوع منطقي (true/false) داشته باشم، براي نوع اون بايد چي بنويسم؟
برای true مقدار 1 رو قرار بده و برای false هم 0 رو.
نوع فیلدهم int با طول 1 درنظر بگیر

md5

Member
بهترین راه تعریف یه متغیر tinyint هست با طول 1 که همونطور که دوستمون گفتن مقدار 0 به عنوان false و غیره fi به عنوان True در نظر گرفته بشه

tabib_m

Member
من كه شخصا از enum استفاده میكنم.
دیگه از لحاظ فنی كدوم بهتره ، نمیدونم!

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من تو چند تا اسکریپت معتبر دیدم از اون روشی که گفتم استفاده کردن

Yaghob

New Member
ممنون از همه.
ولي چرا mysql خودش نوع منطقي تعريف نكرده؟ دليلي نداره كه اين كار رو بكنه!

miladmovie

Active Member
خب Enum تعریف منطقی دیگه ! هم اون رو پشتیبانی می کنه هم چیزهای دیگه
در مورد اسکریپت معتبر هم بگم که طراحی دیتابیس خیلی سلیقه ای است خب من دوست دارم اینطوری درست کنم کسه دیگه ای جور دیگه ای دوست داره

mosi20

Active Member
من فکر نمیکنم نوع فیلد و طراحی دیتابیس سلیقه ای باشه.
چون الان دارم یه سری مقاله میخونم که خیلی به اشتباهات خوم پی بردم !!!

oxygenws

Active Member
من فکر نمیکنم نوع فیلد و طراحی دیتابیس سلیقه ای باشه.
آنچنان سلیقه ای نیست... ولی به هر حال وقتی پیاگاه داده رو توی مثلا MySQL طراحی می کنی باید از قوانین اون تبعیت کنی و فردا می ری با SQL Server هم باید همین کارو بکنی...

استفاده نکردن از LIMIT در MySQL احمقانه است، در حالی که SQL Server اصلا همچین چیزی رو نمی شناسه!! یا استفاده نکردن از متغیر boolean در SQL Server (در جای مناسب) احمقانه است، در حالی که در MySQL باید خلاقیت داشته باشی و بهترین گزینه رو انتخاب کنی. مثلا همین که گفتم توی enum مقدار false اولین گزینه باشه و بعد true بیاد، یک فوت کوزه گری بود که شاید در نگاه اول مسخره هم بیاد!!

به هر حال یه طراح پایگاه داده حرفه ای (که کارش فقط طراحی پایگاه داده است) عموما براش مهم نیست که برای چه برنامه و موتوری داره طراحی می کنه!

در نهایت من مخالف حرفت نیستم، اما مشکلم با «مطلق» بودن حرفته... یه پنج درصدی «سلیقه» چاشنی قضیه هست.

mosi20

Active Member
سلام
برای افراد عادی سلیقه ای هستش اینو میتونم قبول کنم اما یه نفر که حرفه ای یا نیمه حرفه ای هستش یه سری موارد را رعایت میکنه.
یعنی اگه رعایت نکنه بعدا دیتابیسش میترکه

جدیدترین ارسال ها

بالا