rasool_jeve
Member
زبان برنامه نویسی که در مولتی مدیا بیلدر مورد استفاده قرار میگره از چه نوع زبانی هست سی هستش یا سی شارپ
بعد برای این چه کسی میتونی در نهایت کامل از این نرم افزار استفاده که منظورم این کسی که زبان برنامه نویسی بلد باشه راحت میتونه با این نرم افزار هر برنامهمولیتی مدیا یی رو طراحی کنه
مثلا سوالات الکترونیکی
سوالم دیگه من این که
منمیخام یک صفه ای رو بااین نرم افزار طراحی کنم که مثل مدیا پلیر ویندوز باشه و در کوشه فیلم ها لود بشه
و با کلیک روی اونها فیلم یا پخش بشه
چون همونطور که میدونید مدیا پلیر وقتی تعداد فیلم ها زیاد بشه باکی همراه با اسکورال بار دار من نیاز به همچین چیزی دارم
که نخام برای مثلا 20 عدد فیلم صد تا صفحه درست کنم ممنون میشم از پاسختون
مثل تصویری که این پایین گذاشتم
از کر کره ای گرفته تابا کسی
اگه هم این امکان نیست
نرم افزاری هست که بشه این امکانات رو توی اون نرم افزار طراحی کرد و لینکش کرد به مولتی مدیا بیلدر
بعد برای این چه کسی میتونی در نهایت کامل از این نرم افزار استفاده که منظورم این کسی که زبان برنامه نویسی بلد باشه راحت میتونه با این نرم افزار هر برنامهمولیتی مدیا یی رو طراحی کنه
مثلا سوالات الکترونیکی
سوالم دیگه من این که
منمیخام یک صفه ای رو بااین نرم افزار طراحی کنم که مثل مدیا پلیر ویندوز باشه و در کوشه فیلم ها لود بشه
و با کلیک روی اونها فیلم یا پخش بشه
چون همونطور که میدونید مدیا پلیر وقتی تعداد فیلم ها زیاد بشه باکی همراه با اسکورال بار دار من نیاز به همچین چیزی دارم
که نخام برای مثلا 20 عدد فیلم صد تا صفحه درست کنم ممنون میشم از پاسختون
مثل تصویری که این پایین گذاشتم
از کر کره ای گرفته تابا کسی
اگه هم این امکان نیست
نرم افزاری هست که بشه این امکانات رو توی اون نرم افزار طراحی کرد و لینکش کرد به مولتی مدیا بیلدر
پیوست ها
آخرین ویرایش: