نوشته های فارسی علامت سوال میاد

perlinpars

Active Member
اساتید محترم لطفاًکمک کنید.

من جوملا از سایت جومفا نسخه 1.0.13 نصب کردم و یک قالب هم که هنوز فارسی نشده نصب کردم

تا اینجا مشکلی نیست اما داخل فایل قالبی که نصب شده یک قالب دیگه هم هست که ماله نسخه دموی همون قالب هست که با استفاده از عکس و یکسری ماژول تمامی موقعیتها و نمای کلی سایت بعد از تکمیل شدن و پر شدن با متن رو نشون میده. که من این قالب رو طبق راهنماش نصب کردم.به شرح زیر
1- نصب قالب
2-نصب ماژولهای مورد نیاز
3-وارد کردن فایل متنی دیتابیس

قالب کامل و بی نقص بالا میاد.اما یک مشکلی هست وقتی میخوام متنی جدید بنویسم تو ویرایشگر فارسی مینویسه اما تو سایت فارسی نشون نمیده و اینکه نام تمام ماژولها و کامپوننت ها هم انگلیسی شده.

قابل توجه اساتید
1-زبان سایت فارسی هست.
2-نه در هنگام ویرایش و نه در هنگام نوشتن متن جدید سایت زبان فارسی را نشان نمیدهد.
3-با تغییر نام مازول ها هم به فارسی این نامها به حالت علامت سوال نمایش میدهد.

خودم فکر میکنم که مشکل از db هست که import کردم. اما من نیاز داشتم که سایت با نوشته هاش بالا بیاد تا تغییرات دلخواهم رو انجام بدم.

لطفاً اگه مطلبی هست که میتونه کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

mambolearn

Active Member
سلام

همینطور که خودتون هم اشاره کردید مشکل از DB است .

برای اطمینان شما جوملا پیشفرض رو نصب کنید . تست کنید ببینید در این جوملا هم اگر مطلبی بنویسید به علامت سوال تبدیل میشه ؟ اگر خیر که کاملا مشخص میشه مشکل از ایمپرت و اکسپرت و Charset هاست .

یا علی

perlinpars

Active Member
با تشکر از استاد محترم آقای فیروزمندیان(البته اگه اشتباه نکرده باشم)

بله من روی پیشفرض تست کردم قالب خودش کار میکنه مشکلی نیست میخواستم بدونم میشه با تغییراتی توی دیتا بیس این مشکل رو خل کرد. یعنی با حذف سط و یا ستون وساختن اون. ویا تغییر توی قسمتی دیگه.

در واقع الان مشکل اینجوری شده که ما یک سایت بر اساس جوملا داریم که متون انگلیسی داره و حالا میخواهیم فارسی بنویسیم و نوشته فارسی بعضی جاها میاد اما بعضی جاهای دیگه به حالت علامت سوال و مربعی میاد.

alimosavi

Active Member
مشکل سر اینه که جوملا بطور پیشفرض utf8 نصب نمی شه.

یا باید بری توی دیتابیس کلیه جداول رو به utf8 برگردونی یا قالب رو با فرمت utf8 ذخیره کنی.

mambolearn

Active Member
سلام

فیروزمندان درسته :)

دوست عزیز برای حل مشکل چند کار باید انجام بدید :

Charset قالب رو به utf-8 تغییر بدید .

فایل english.php موجود در پوشه languages رو باز کنید و

کد:
DEFINE('_ISO','charset=iso-8859-1');
رو به utf-8 تغییر بدید .

حالا دوباره جوملا رو نصب کنید .

باید مشکل حل شده باشه ...