mr.spray
Member
نوشته صنعتی:
یک نوشته که بیشتر شبیه گاراژ های تعمیر ماشینه رو می خوام بهتون آموزش بدم.
1- یک سند ایجاد کرده و آن را با این(download the photo) تکسچر پر کنید.(آن را به شکل پترن در آورده و هنگامی که سند در حالت انتخاب است با ابزار انتخاب مربعی یا دایره ای روی آن راست کلیک کرده و Fill را زده و Use آن را به Pattern تغییر داده و پترن خود را انتخاب کنید.)
2- با ابزار متن یک نوشته روی سند ایجاد کنید(رنگ : #404040 و فونت: Impact )
3- در قسمت Blending Optionsکه با دوبار کلیک در کنار لایه (نه روی نوشته) در پنجره لایه ها ظاهر می شود این مقدار ها را اعمال کنید:
Inner Shadow
Outer Glow
Inner Glow
Color Overlay
Gradient overlay
Pattern Overlay تکسچر را از here دانلود کنید.
Stroke تکسچر را از here دانلود کنید.
4- با کلید ترکیبی "Ctrl+E" لایه متن و پس زمینه را ادغام کنید.
5- این فیلتر Filter > Render > Lighting Effects را هم می توانید برای نور بخشیدن به نوشته اعمال کنید(من خودم یه مقدار براش هم زدم).
یک نوشته که بیشتر شبیه گاراژ های تعمیر ماشینه رو می خوام بهتون آموزش بدم.
1- یک سند ایجاد کرده و آن را با این(download the photo) تکسچر پر کنید.(آن را به شکل پترن در آورده و هنگامی که سند در حالت انتخاب است با ابزار انتخاب مربعی یا دایره ای روی آن راست کلیک کرده و Fill را زده و Use آن را به Pattern تغییر داده و پترن خود را انتخاب کنید.)

2- با ابزار متن یک نوشته روی سند ایجاد کنید(رنگ : #404040 و فونت: Impact )

3- در قسمت Blending Optionsکه با دوبار کلیک در کنار لایه (نه روی نوشته) در پنجره لایه ها ظاهر می شود این مقدار ها را اعمال کنید:
Inner Shadow
Outer Glow
Inner Glow
Color Overlay
Gradient overlay
Pattern Overlay تکسچر را از here دانلود کنید.
Stroke تکسچر را از here دانلود کنید.

4- با کلید ترکیبی "Ctrl+E" لایه متن و پس زمینه را ادغام کنید.
5- این فیلتر Filter > Render > Lighting Effects را هم می توانید برای نور بخشیدن به نوشته اعمال کنید(من خودم یه مقدار براش هم زدم).