نوشته سنگی یخ زده

mr.spray

Member
1- سندی با ابعاد دلخواه (بهتر است بزرگ باشد) ایجاد کنید و "D" را فشار دهید.

2- فیلتر (Filter->Render->Clouds) را اعمال کنید.

image001.gif

3- یک متن را با استفاده از ابزار متن با اندازه ای بزرگ ایجاد و آن را تقریبا در بالای سند قرار دهید.

image002.gif

4- (CTRL+CLICK) روی لایه متن در پنجره لایه ها و سپس (SELECT->Feather) را دنبال و 3 را وارد کنید و در نهایت لایه متن را مخفی کنید.

image003.gif

5- (foreground) خود را به سفید و (background) خود را به (#7E7E7E) تغییر دهید.

6- لایه جدیدی ایجاد کرده و فیلتر (Filter->Render->Cloud) را انجام داده و (Layer->Image->Flatten Image) را دنبال کنید.

image004.gif

7- سند را باید بچرخانید پس (Image->Rotate Canvas->90CW) و (Filter->Stylize->Wind) را پیموده و متد را (Wind) تیک زده و جهت را (From the Right) انتخاب کنید و (CTRL+F) را 7 بار بزنید.

8- باید سند را به حالت اولیه باز گرداند پس (Image->Rotate Canvas->90CCW) را بپیمایید.

image005.gif

9- آخرین فیلترها (Filter->Sharpen->Unsharp Mask. Amount) را رفته و مقدارها را چنین قرار دهید :

(Amount: 500%) و (Radius: 2) و (Threshold: 0) و بعد ار اعمال این فیلتر , (Filter->Sharpen->Sharpen) را زده و اگر تمالی داشتید یک (CTRL+F) می زنید.

image006.gif

10- (Ctrl+U) را زده و مقدار را از بالا به بایین 274 و 42 و 0 آنگاه آن را اعمال کنید.

image007.gif

خفن شده نه.:twisted:

این آموزش رو بزارم؟
next.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دستت درد نکنه اموزش خیلی خوبی بود. در مورد اموزش دومی هم فکر میکنم قبلا تو انجمن یه همچین چیزی اموزش داده شده ولی تکرارش اشکالی نداره. البته اگر هنوز اموزشش رو نذاشتی پیشنهاد میکنم یه اموزش دیگه درباره متن پیدا کنی که جدیدتر هم باشه و تو انجمن نباشه.

بازم دستت درد نکنه.

kinshen

New Member
kinshen.Tanakora

او خدای من عجب آموزشی به نظر یکم تکراری
میاد نه خوب حالا هر چی هست تشکر میکنیم از شما دوست عزیز:d

جدیدترین ارسال ها

بالا